Ha minden hormon eredményem jó, viszont extra túlsúllyal rendelkezem, lehetek még terhes?
Havim aránylag rendszeres, bár 38-40 naposak a ciklusaim.
Nincs PCo-m, pajzsmirigy rendben, meg alapból minden hormonszint, a tesztoszteronom magasabb, de az is a felső határértéken.
Szóval mi lehet még az akadálya?
18 éve járok endokrinológiára...
A tesztoszteronom 29.0.
Az LH és az FSH nagyon nem mindegy melyik szakaszban mérik, ennyit azért még én is tudok..
Nincs PCO-m, mindig van peteérésem, rendszeresen menstruálok, csak a ciklusaim hosszabbak!
A pajzsmirigyemet ultrahanggal is vizsgálták már, teljesen rendben van.
A vércukrom picivel magasabb, ez igaz, de a diabetológiára jártam emiatt is, de azt mondták ugyan erre semmilyen gyógyszert sem adnak még, mert 140ch mellett nem fog emelkedni.
nincs igt-m sem, mivel a cukrom éhgyomri 6,3 volt, 1 órával, 9,1, 2 órával 7,1.
Igt-ről csak 7,8 feletti értékeknél beszélünk...
Szia!
Inzulint nem néztek? Ha igen, az mennyi volt?
Lehet hogy ezek az értékek még a felső "jó" kategóriában vannak, de a teherbe esést már bőven megakadályozhatják. Ami még jónak számít a nagy átlagnak, az nem biztos hogy elég jó a babásodáshoz. Az itteni válaszolók nagy része sajnos tapasztalt ebben a témában, és mindenki a legjobb tudása szerint válaszolt a feltett kérdésedre.
Nekem két orvos is jónak mondta az eredményeimet, aztán elmentem egy harmadikhoz (meddőségi endokrinológus), aki adott gyógyszert, és három hónap múlva pozitívat teszteltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!