Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ha minden hormon eredményem...

Ha minden hormon eredményem jó, viszont extra túlsúllyal rendelkezem, lehetek még terhes?

Figyelt kérdés

Havim aránylag rendszeres, bár 38-40 naposak a ciklusaim.

Nincs PCo-m, pajzsmirigy rendben, meg alapból minden hormonszint, a tesztoszteronom magasabb, de az is a felső határértéken.

Szóval mi lehet még az akadálya?

2014. márc. 15. 23:07
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
keress új orvost!
2014. márc. 17. 08:26
 22/28 A kérdező kommentje:

18 éve járok endokrinológiára...

A tesztoszteronom 29.0.

Az LH és az FSH nagyon nem mindegy melyik szakaszban mérik, ennyit azért még én is tudok..

Nincs PCO-m, mindig van peteérésem, rendszeresen menstruálok, csak a ciklusaim hosszabbak!

A pajzsmirigyemet ultrahanggal is vizsgálták már, teljesen rendben van.

A vércukrom picivel magasabb, ez igaz, de a diabetológiára jártam emiatt is, de azt mondták ugyan erre semmilyen gyógyszert sem adnak még, mert 140ch mellett nem fog emelkedni.

2014. márc. 17. 18:08
 23/28 A kérdező kommentje:

nincs igt-m sem, mivel a cukrom éhgyomri 6,3 volt, 1 órával, 9,1, 2 órával 7,1.

Igt-ről csak 7,8 feletti értékeknél beszélünk...

2014. márc. 17. 18:12
 24/28 anonim ***** válasza:
54%
akkor maradj ebben a hitben, pocsék a cukrod, már éhgyomorra is magas. Inzulin?
2014. márc. 17. 21:10
 25/28 anonim ***** válasza:
Hát ez nagyon nem így van. Neked bizony nagyon is igt-d van egy hajszálra vagy a cukorbetegségtől.
2014. márc. 17. 21:37
 26/28 A kérdező kommentje:
Igen, persze, téved a laboros, az endokrinológusom, a dietetikusom, és persze a diabetológián is a főorvosnő is, akik mind az eredményeimre azt mondták, hogy ez az elfogadható érték teteje még, nem kell gyógyszeres kezelés. Azért csak érezném én is nem, ha rosszul lennék vagy magas a cukrom? De semmi fizikális bajom nincs, teljesen jól vagyok! Én vagyok a hülye, hogy itt kérdezek, bocsánat..
2014. márc. 18. 01:50
 27/28 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Inzulint nem néztek? Ha igen, az mennyi volt?

Lehet hogy ezek az értékek még a felső "jó" kategóriában vannak, de a teherbe esést már bőven megakadályozhatják. Ami még jónak számít a nagy átlagnak, az nem biztos hogy elég jó a babásodáshoz. Az itteni válaszolók nagy része sajnos tapasztalt ebben a témában, és mindenki a legjobb tudása szerint válaszolt a feltett kérdésedre.

Nekem két orvos is jónak mondta az eredményeimet, aztán elmentem egy harmadikhoz (meddőségi endokrinológus), aki adott gyógyszert, és három hónap múlva pozitívat teszteltem.

2014. márc. 18. 05:05
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Te életed ùgy teszed tönkre ahogy akarod. Nekem évekig mondták ugyan ezt, már lomvikezelésekre jártam majdnem megöltek a legnagyobb nevű dokik. Majd elkerültem egy hozzáértő dokihoz. Aki rendrsen kezelni kezdett. Pár hònap mùlva terhes lettem és fogytam 50 kgt. Pedig ennyire kòrosan nem voltam elhìzott mint te és a cukrom sem volt még így elszàllva csak az inzulunim. Èn is ugyab ezt mondtam mint te eleinte de egy idő utàn még is halgattam a fòrumosokra szerencsére és elmentem a MensMentisbe. Ha bem teszem nem lenne most egy gyönyörű 3 éves fiam és az akkori majdnem 120 kg már 140 lenne, nem pedig 68.
2014. márc. 18. 08:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!