PCOS esélylatolgatás?
Figyelt kérdés
Tapasztalataitokra vagyok kíváncsi. PCOS vagyok. 3 hónapja diétázom, már régóta mozgok, és 1,5 hónapja szedem a meforal-t. 8 kilót fogytam. Most megjött a 28. napra, nem késett. A doki csinált UH-t és örömmel közölte, hogy az egyik petefészkem elkezdett működni, és van benne érő tüsző is. Kinek hogyan jött össze a baba? :)2014. febr. 20. 20:38
1/6 anonim válasza:
Csatlakoznék hozzád. Én október óta diétázom és mozgok,1O kilót fogytam,gyógyszert csak most kaptam ebben a ciklusban,meg figyelte a peteérésemet is és volt is,most szedem az Utrot és majd kedden megyek,h kiderüljön mi a helyzet. Nekünk ez a 11.hónapunk,kiváncsi vagyok én is a tapasztalatokra. Nekem előtte is rendszeresek voltak a ciklusaim,ezért is nem kaptam eddig gyógyszert,m úgy voltunk vele,h hátha elég lesz a másik 2 is és nem kell gyógyszer,most is csak minimálisat szedek.
2/6 anonim válasza:
Az elso meforalos honapban, mindket oldalon cisztas petefeszekkel, csunya ir-rel, egy 3. Napi extra peteeresbol. Mar 2 eves. :)
3/6 anonim válasza:
Nekünk 9 hónap 3as kezelés után sikerült spontán a baba, most lesz 2 hónapos a csajszi. Sose vizsgálták (én se), h van-e peteérésem, egyszer csak sikerült:-)
4/6 anonim válasza:
Nekem is a hármas kezelés után lett baba. Most a második is. Tudom ajánlani. És pár hónapon belül. Minden jót, hamari babát!
5/6 A kérdező kommentje:
Összejött 7 hét 2 nap km :)))))))))))
2014. ápr. 8. 21:15
6/6 anonim válasza:
3as vagyok
Gratulalok! Boldog babavarast!:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!