Pesten vagy környékén jó endokrinológust keresek, PCOS vagyok. Tudtok olyat aki nem magánorvos hanem SZTK-s? Egyből lehet hozzámenni, vagy kellene valahonnan beutaló! Hogy történik a PCO-nak a kivizsgálása, megállapitása?
Beutaló is kell hozzá valószínűleg + időpontot kell kérni az sztk-ba, pár hetes olykor hónapos várakozási idővel.
Mi ezért mentünk inkább magánba első alkalommal 9 majd a kontroll a labor után 6ezer ft volt.
SZTK-ba endokrinológiai vizsgálatra beutalót a nőgyógyász szokott adni többnyire.
6-8hónap a várakozási idő. A kórházakban vannak endokrinológus orvosok, és nagyon kevés van belőlük az országban, ezért ennyi idő a bejutási idő.
Azért tudom, mert én is kértem időpontot pont 1 éve februárban, és októberre kaptam volna időpontot.
Így elmentem magánba, nem vártam ennyit.
Azóta teljesen kivizsgáltak, endokrin majd immunológia is (nekem ez utóbbinál derült ki a gond)
Most már 28hetes terhes vagyok. (nem vártam volna hónapokat egy időpontra, mert az csak konzultáció akkor az orvos még elküld laborba, mire azokat elintézed,a hormonlabort a ciklus megadott napjain veszik le..stb)
majd vissza hozzá, és mond valami okosat. Az sem 2 hét mire végigjárja az ember. Én is annyit fizettem mint az első Budapesten 9 majd a kontroll 6ezer. Ha úgy gondolod megírom, hogy hol voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!