Most akkor ez PCOS vagy nem?
Semmilyen hormoneredményem nem utal PCOS-re, nem vagyok elhízott, nem szőrösödok, rendszeres a menzeszem.
Laparral műtöttek, és sok kis cisztát találtak a petefészkemben. Az orvos szerint ez lehet PCOS annak ellenére, hogy nincs hormonális tünete. Azt mondta, egy dolog amit a hormonkép mutat, egy másik amit a valóságban látnak. Kezelést nem javasolt, elküldött egy meddőségi központba.
Vagy mitől lehetnek még a ciszták? 2,5 éve várunk a babára, nagyon jó lenne, ha már valaki rájönne hol a hiba.
Terheléses vércukorszint mérésen nem voltam, mert egy orvos se hajlandó elküldeni. Állítólag mértek sima vércukorszintet és az ok és elég.
az első válaszoló jól tudja.
A pcos nem feltétlen jár együtt elhízással, szőrösödéssel, ez csak egy tévhit. Ezer tünete lehet, de hát nálad már megvan a sok kis ciszta, nem?
A meddőségiben sajnos ezzel, mint olyannal nem igazán foglalkoznak (tapasztalat sajna), inkább egy nagyon jó endokrinológus kell neked. Terheléses vércukor ÉS inzulin vizsgálatot is csak endo-doki tud kiírni.
Csak azt nem értem, hogy a tetoszteronszintem meg olyan alacsony, hogy gyógyszert kaptam rá.
Vicces, hogy 6 dokiból ez az első akinek feltűnik. Az előző orvos azt mondta, hogy alacsony tesztoszteronszint mellett kizárt dolog a PCOS.
Na kíváncsi vagyok, majd amint lesz lehetőségem elmegyek a Mesmentisbe, őket mindenki ajánlja.
a MensMentis nagyon jó, nekem is ott jöttek rá a bajra (akkor már egy lombikon túl voltam), és tettek helyre.
3-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!