Meforal 500at szedek másfél hónapja. Nem vagyok elhízva, 168cm/64kg voltam amikor kezdtem. Most mértem magam és 60kg lettem. A diétát nem nagyon tartom, csak ha dolgozok. Itthon sajnos nem mindig jön össze. :(
2014. febr. 13. 11:10
1/7 anonim válasza:
A kezelés 3 fő részből áll (plusz egy a lelki faktor), ez a három rész olyan, mint a három lábú szék. Ha egy lába nem jó, akkor eldől. Ha kettő, akkor már nem is hasonlít a székre...
1. sport
2. diéta
3. gyógyszer
Nem lehet nagyjából csinálni, mert akkor eldőlsz a székkel. CSak akkor van haszna, ha betartod a szabályokat.
2014. febr. 13. 11:15
2/7 anonim válasza:
Én a diéta alapelveit mindig tartottam.
5 étkezés, nagyjából jó időpontokban.
Figyeltem a lassú gyors CH-k arányát.
DE!
Nem sanyargattam magamat. Ha nagyon akartam enni egy rendes csokit, vagy fehérlisztes kenyeret, vagy bármit megengedtem magamnak hetente egyszer.
A dietetikus is azt mondta, ez nem gond, ha utána visszaállok.
És nekem bejött, 6 hónap kezelés után megfogant a kislányom, akire 2,5 évet vártunk.
Ma már 36+6 a pociban
2014. febr. 13. 12:06
3/7 anonim válasza:
Hát az elején nagyon betartottam a kiszámolt ch-t, de aztán később már lazítottam a gyeplőn. A terhességem alatt pedig faltam a fagyikat naponta....Most szoptatok és többet eszek mint az elején de azért nagyjából tartom.
2014. febr. 13. 12:06
4/7 anonim válasza:
90%-ban tartom a diétát. A maradék 10% az, amikor nem otthon eszünk, és nem tudok magammal vinni kaját. Pl. amikor több napot a szülőknél töltünk. Ok, hogy viszek magammal korpovit kekszet tízóraira, de azt nem várhatom el tőlük, hogy nekem vásároljanak külön teljes kiőrlésű dolgokat. Azonban a mennyiségekre ilyenkor is figyelek.
2014. febr. 13. 13:15
5/7 anonim válasza:
Én is nagyjából tartottam a kezelést..nekem Ir-em is volt/van. 2 hónap alatt összejött a baba. Néha becsúszik fehér rizs, fehér kenyér, nem mérem grammra pontosan a Ch-t..szerintem túl van lihegve ez az egész...persze ez csak az Én véleményem...mindenesetre most, hogy várandós vagyok állandóan éhes is..nem fogom magam kínozni..most átlagban 180g Ch-t eszem naponta a 160 helyett..(és még így is fogyok, pedig összesen 5kg felesleg van rajtam)
2014. febr. 13. 13:49
6/7 anonim válasza:
Hát én aztán ettem mindent, nem tököltem holmi barna cuccokkal...annyi csak, h a kenyér volt rozsos, és a cukor helyett nyirfacukor. Ezeken kívül ettem habostortát meg mindent ami jó. Figyeltem a ch-t, tortás napon pl. nem ettem köretet az ebédhez. Fogytam 27 kilót 5 hónap alatt.
2014. febr. 13. 13:57
7/7 anonim válasza:
Nem a mérlegen levő szám a lényeg, hanem az egészségi állapotod. Lehet valaki beteg is 64kg-san meg egészséges is 60kg-san. Ezek csak számok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!