Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindenki betartja végig a diétát?

Mindenki betartja végig a diétát?

Figyelt kérdés
25hetes vagyok 2hetet 160g diétázni kell.Majd 24 órás terhelést csinálnak.Már lassan nemtudok mit enni kifogyok az ötletekből.
2011. dec. 7. 20:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen! A gyerek fontosabb bárminél!
2011. dec. 7. 20:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Én el se hittem magamról, hogy ennyire tudom tartani, de a gyerek akkora erőt adott, és örültem, mert heti 1-2 kilót fogytam.Jól is éreztem magam.1 hét és teljesen megszoktam. Éreztem az ételek ízét, például, hogy az alma édes, előtte már teljesen eltompult az ízlelésem a sok ízfokozótól.
2011. dec. 7. 21:03
 3/8 anonim ***** válasza:

nekem mondjuk a vizesedés miatt só, fűszermentes diétám volt. El sem tudtam képzelni, hogy ne sózzak, fűszerezzek....de én is megszoktam, és alig bírtam megenni ha valami sósabb volt. Én is megszoktam. Állítsd át az agyadat!:-)

MOndjuk nekem egy hátrány lett belőle, mert a sós nasiról átszoktam az édesre...:-(pedig előtte nem ettem :-)

2011. dec. 7. 21:06
 4/8 anonim ***** válasza:

A 28. héttől kezdve diétáztam, végig gond nélkül betartottam. Nekem nagy szerencsém volt, sok kedves kismamával találkoztam a diabétesz gondozóban, akik már járatosak voltak ebben, konkrét termékeket tudtak ajánlani.

Kerestem a neten is étrendeket, ötvöztem a doktornőtől kapott segítő könyvben lévőkkel és így elég változatos is lett.

2011. dec. 7. 21:09
 5/8 anonim ***** válasza:

Természetesen! Nem akartam bajt okozni a babámnak az én gyengeségem miatt.

Viszont ahogy kimentünk a szülőszobáról benyomtam egy balaton szeletet. :)

2011. dec. 7. 21:47
 6/8 anonim ***** válasza:

Én nagyon édesszájú vagyok, napi egy nasi mindig is megvan. Mikor kiderült, hogy nekem is számolgatnom kell a ch-kat, nagyon dühös lettem, és el nem tudtam képzlelni, hogy hogy fogok édesség nélkül meglenni. Mindenki mondta, hogy két hét alatt bele lehet jönni, nem hittem el, de a baba egészsége fontos volt. És tényleg. 2 hét után, már nem is kellett számolgatnom, írnom, és még édességeket is csináltam joghurtból, túróból, gyümölccsel. De azért egy egy túróruditól, főleg ha kb. bekalkulálod a 160 g-ban semmi baja nem lesz a babának. Nyáron én jégkrémben mindig az alexandrás túrórudit kerestem. Anyósom mindig süt hétvégén, és havi egyszer, mikor náluk vagyunk, nem bírtam megállni, megkóstoltam az édes sütit. Nem normál adagot, mondjuk csak egy felet az íze kedvéért. Szóval igen, a diétát tartottam, napi 5-ször ettem, úgy ahogy a doki mondta, de ilyeneket beiktattam néha. Ez nem olyan, hogy ha megeszel mégis egy kocka csokit, akkor baja lesz a babának. Mértékletesség. Hetente mérték a cukrom, végig jó volt. A 160 g ch-t viszont tartsd, nekem elég nehéz volt összeszedni, nem is értem, hogy aki azt írta, hogy éhezik 160 g ch mellett... Mert ha nincs meg, az lehet káros, acentonos lesz a vizelet, ami nem jó a babának.

A dietetikusom azt mondta, hogy amíg bent van a baba, addig semmi cukor, amint kint van, mehet minden. Szőlőcukrot azért vittem a szülőszobára, bár azt sem javasolta... nem volt rá szükség. Másnap reggel azért egy zacskó M&M-et benyomtam :o)))

2011. dec. 8. 09:39
 7/8 anonim ***** válasza:

Igen!

Én a 26. héttől voltam 180g CH-diétán. Kétszer voltam a 24 órás vércukor-profilon.

Nyugi, nem fogsz kifogyni az ötletekből! Nézz szét a neten, pl. a macosz.hu-n nagyon jó kis receptek vannak!!!

Kitartást! Gondolj a Babára!

2011. dec. 8. 14:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Sokan mondják, hogy ahogy megszültek, rögtön édességet ettek. Már bocs, de milyen dietetikusotok volt? Ki kezelt titeket cukrosan, mert 6 hétig diétázni kell még szülés után. Sok estben megmarad a cukorbetegség. Nekem 6 hét diéta után, vissza kellett mennem a dietetikushoz.
2011. dec. 8. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!