Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Kombinált tesztet mindenki...

Kombinált tesztet mindenki csináltat? 31 éves vagyok,2. gyerek.

Figyelt kérdés

Elsőnél volt, de az elsőnél mindenen aggódtam, manapság nem...

12-30ezer ft közötti összeg és hát az én gyerekem úgysem lesz beteg...mert ki tudja ha a teszt lehetségesnek tartja a betegséget akkor elvetetnéd? Nem hiszem...

2014. febr. 12. 14:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nem, meg sem fordult a fejemben. Esetleg 36 év felett, de alatta nem. Főképp, ha az orvos szerint sem indokolt és a genetikai uh is rendben.
2014. febr. 12. 14:10
 2/16 anonim ***** válasza:
Én az elsővel nem voltam, a másik kettővel meg igen. Egyáltalán nem bántam meg, mert a kombinált tesztem nagyon jó lett, az AFP-meg rossz. Így nem kellett az AFP miatt aggódnom. (Én sem vetettem volna el, de rossz lett volna 22 hétig aggódni.)
2014. febr. 12. 14:13
 3/16 anonim ***** válasza:

Igen.

Mivel az elsőnél és most is alacsony lett az AFP-m (én ilyen fajta vagyok :D) elküldtek genetikára.

Ha nem lett volna a kezemben a kombinált (illetve az elsőnél integrált) teszt eredménye, biztosan elküldtek volna amniocentézisre, vagy hasonlóra, ami azért közel sem veszélytelen! Így viszont megnyugtattak, hogy csak az elavult AFP hibaszázalékába tartozom, nem kellett és nem kell idegeskednem szülésig minden percben, hogy vajon életet adok-e a gyermekemnek, vagy csak létet...

2014. febr. 12. 14:15
 4/16 Lienah ***** válasza:
100%

Nekem ugyan ez lesz az első bébim, de alapnak gondoltam/gondolom a kombinált tesztet, így megcsináltattuk és minden rendben volt:)

27+5hkm

2014. febr. 12. 14:18
 5/16 anonim ***** válasza:
25%
Én nem voltam egyszer sem.
2014. febr. 12. 14:23
 6/16 A kérdező kommentje:

köszi a véleményeket.

1 hónapos belül költözni fogunk és még nincs saját orvosom, a körzeti sztk-s meg nem kérdezte akarok-e csináltatni, csak sima 12. heti UH-ra adott beutalót. nekem meg most jutott eszembe, hogy ugyan ezt lehet meg kéne csináltatni...most vacilálok h magánba csináljam-e valahol.

2014. febr. 12. 14:25
 7/16 gabszem ***** válasza:
25%
én az elsőnél nem csináltattam, akkor voltam 31 éves, a másodiknál se fogok.
2014. febr. 12. 14:25
 8/16 anonim ***** válasza:
Gondolom ahová mész a 12. heti UH-ra, ott megcsinálják. Nálam mindkét gyereknél így volt, két különböző helyen. És legalább nem kellett egy délelőttöt ott ülnöm a kórházban és még dvd-t meg képet is kaptam a gyerkőcökről :)
2014. febr. 12. 14:29
 9/16 A kérdező kommentje:
ez sztk-s UH, utánakérdezek de sztem itt nem csinálnak.
2014. febr. 12. 14:35
 10/16 anonim ***** válasza:
37%
2 gyereket szültem 30 felett. Most 7 hónapos terhes vagyok és 35 éves. Egyikkel sem csináltattam ilyen tesztet. Mert NEM vetetném el! Tehát értelme nem lenne...
2014. febr. 12. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!