Kombinált tesztet mindenki csináltat? 31 éves vagyok,2. gyerek.
Elsőnél volt, de az elsőnél mindenen aggódtam, manapság nem...
12-30ezer ft közötti összeg és hát az én gyerekem úgysem lesz beteg...mert ki tudja ha a teszt lehetségesnek tartja a betegséget akkor elvetetnéd? Nem hiszem...
Igen.
Mivel az elsőnél és most is alacsony lett az AFP-m (én ilyen fajta vagyok :D) elküldtek genetikára.
Ha nem lett volna a kezemben a kombinált (illetve az elsőnél integrált) teszt eredménye, biztosan elküldtek volna amniocentézisre, vagy hasonlóra, ami azért közel sem veszélytelen! Így viszont megnyugtattak, hogy csak az elavult AFP hibaszázalékába tartozom, nem kellett és nem kell idegeskednem szülésig minden percben, hogy vajon életet adok-e a gyermekemnek, vagy csak létet...
Nekem ugyan ez lesz az első bébim, de alapnak gondoltam/gondolom a kombinált tesztet, így megcsináltattuk és minden rendben volt:)
27+5hkm
köszi a véleményeket.
1 hónapos belül költözni fogunk és még nincs saját orvosom, a körzeti sztk-s meg nem kérdezte akarok-e csináltatni, csak sima 12. heti UH-ra adott beutalót. nekem meg most jutott eszembe, hogy ugyan ezt lehet meg kéne csináltatni...most vacilálok h magánba csináljam-e valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!