Menjek orvoshoz vagy ne barnázás miatt? PCOS-s vagyok

Figyelt kérdés
Kb. fél évente menstruálok, 2 -3 hete voltam endokrinológusnál és kezdtem el a 3-as kezelést és szerintem megindult valami mert már egy hete kicsit barnázok. Kicsit görcsölök is. Meg fog jönni és várjak vagy inkább menjek el nőgyógyászhoz, hogy felirjon valamit, hogy elmúljon?

2014. febr. 10. 20:09
 1/2 anonim ***** válasza:
ha eltart 3 hétig akkor menj, ez jó jel hogy barnázol, valószinüleg hamarosan meg fog jönni.
2014. febr. 10. 21:19
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is PCOS-es vagyok, szintén kb. félévente menstruálok.

Viszont nekem az a tapasztalatom, hogy akkor jelentkezik ilyen maszatolgatás hosszú ideig, mikor nem volt ovum, csak elöregszik a méhnyálkahártyám.

Nekem ha véletlen van ovum, akkor utána rendesen megjön, normális ideig tart, nem vérezgetek se előtte, se utána.

Ha viszont csak túl vastag a nyálkahártya és elöregszik, akkor akár több hétig pecsételgetek, barnázgatok.

De az is lehet, hogy volt ovud, csak alacsony a progeszteronszinted (PCOS mellett gyakori). Várj még egy kicsit, aztán ha nem múlik, akkor menj el dokihoz. Vagy ad olyat, ami elállítja a vérzést, vagy csinál vmivel egy megvonásost.

A továbbiakra pedig javaslom, hogy kezdj el hőmérőzni, mert abból jól lehet látni, hogy hogy áll a ciklusod.

2014. febr. 20. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!