Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » PCOS vagyok. Még sosem volt...

PCOS vagyok. Még sosem volt barnázásom. Jelenthet babát?

Figyelt kérdés

Tartok minden kezelést, szedem a gyógyszereket és folyamatosan járok kontrollra. Bár most már jó pár hónapja nem kellett mennem. Sosem volt ilyen. Úgy néz ki, hogy a wc papíron látszik, hogy színe van a folyásnak (mert fehér a papír, de a fehérneműn nem hagy foltot. Mivel nagyon rendszertelen a mensim, ezért nem tudom, hogy késik-e vagy nem (bár az utolsó 3 alkalommal 40 napra jött meg, most meg semmi). Szombaton teszteltem negatívat.

Tudom, hogy nem vagytok orvosok, csak mégis érdekelne, hogy mik a tapasztalatok. Okótber végén úgyis megyek dokihoz...

Köszönöm szépen előre is!!!

2013. okt. 14. 13:11
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ez akármi lehet. Baba, hormonzavar, köztivérzes. Amíg nem pozitív a teszt, addig mindenki csak találgatni fog. Megnyugodni nem fogsz, mert biztosat senki nem fog mondani.

Kétnaponta tesztelj! Kívánok 2 csíkot!

2013. okt. 14. 14:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is PCOS vagyok, kezelésig még nem jutottam el, keresem az orvost, aki pénz nélkül is hivatásból kikezel!

Szóval... Leirom az én sztorim. Augusztus 23 án megjött, szeptember 11 én barnáztam, egy két csepp kicsi vér a wc papiron. De azóta sem teszteltem pozitivat, és nem is jön meg. 5 napja elmúlt a nagyon erős derékfájás, az émelygés... Nem tudom mi volt az, de a beágyazódási jelek, akkor már bőven ki kellett volna a tesztnek mutatnia! Nem tudom mi lehetett...?

Most azt terveztem hogy két hetente tesztelek:D Nemsokára letellik:) Drukkolok:) És kitartást Neked:)

2013. okt. 15. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!