Segitséget szeretnék kérni,12. napon 14 mm-es méhnyálkahártya jelent valamit? Sosem volt még ennyi, mensi előtt is csak 8 mm szokott lenni.
Figyelt kérdés
2013. okt. 10. 07:47
1/7 anonim válasza:
Jót jelent, mert 8mm alatt nem is csinálják meg a beültetéseket sem. Szerintem most lesz esélyed teherbe esni mert ez már elég vastag a beágyazódáshoz. Már csak egy ügyes megtermékenyített petesejtre van szükség.
2/7 anonim válasza:
A 8 mm már elég egy beágyazódáshoz. Viszont, hogy a 12. napon 14, nem tudom, hogy jó-e. Nem túl vastag-e a ciklus végére, mikor a beágyazódás lenne aktuális...
3/7 anonim válasza:
Szerintem ez normális. De nem vagyok nőgyógy...
4/7 anonim válasza:
Én is úgy tudom,hogy sem a túl vékony,sem a túl vastag nem jó.
5/7 anonim válasza:
Szia. Nekem 13. napon volt 14 mm. Azt mondta az orvos, hogy nagyon vastag. Ilyenkor 8-10 mm bőven elég lenne....azt mondta, ha köv hóban sem lesz vékonyabb, akkor eü küret muszáj lesz, mert így nem maradok majd terhes...és ez lenne a cél...
6/7 A kérdező kommentje:
És erős volt utána a mensid?
2013. okt. 17. 13:04
7/7 anonim válasza:
Szia. Igen 2 napig elég erős volt, utána szokásos. Megyek 29. én megnézetem most mennyi lesz, nem akarok eü küretet , ha nem muszáj. Kíváncsi leszek mit mond a doki.
Majd írj veled mi lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!