Méhnyálkahártya E vitaminnal és vörösborral?
Figyelt kérdés
Érdekel a téma, és a legtöbb oldalon ezt találom! E-Vitamin és napi egy pohár vörösbor ! :)
Volt akinek tényleg segített? Érdemes lenne?
2013. aug. 23. 09:19
1/2 anonim válasza:
Mármint konkrétan mire?
Nem elég vastag?
Vörösbor helyett jobban járná vassal/folsavval.
(Ha én napi egy pohárral meginnék, folyton részeg lennék. Nem hinném, hogy ez használna bárminek is.).
Az E-vitamin antioxidánsként működik. Jó az mindenre. Bőrre, ráncokra...
Nekem hosszú ciklus rendbetételére javasolta az orvos. Használt is.
2/2 A kérdező kommentje:
Hát bajom egyenlőre nincs..csak annyi h még nem jött össze a pici :) vastagítja elvileg az e vitamin, de olvastam róla h van akinek összezavarja ciklusát, ezt pedig nem szeretném mert nekem 28-29 naposak.. femibiont szedtem, nemrég elfogyott..nem tudom érdemes e azt szednem vagy kiválthatom mással? a vörösbor meg...jam, nem erőltetem :)
2013. aug. 23. 09:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!