Megnéznétek az ultrahang értékeimet? Ovuláció környékén vagyok.
Figyelt kérdés
Ma teszteltem egy totál pozitívat az ovulációs teszttel. El is mentem nődokihoz ultrahangra. Egyetlenegy tüszőm érik, ami 20 mm-es, és a doki szerint órákon belül meg fog repedni. A méhnyálkahártyám vastagsága 13 mm. Nem vastag ez egy kicsit?? Ilyenkor nem kellene még vékonyabbnak lennie? A doki nem mondott semmit, én meg elfelejtettem rákérdezni. Szerintetek??2013. aug. 30. 17:03
1/5 anonim válasza:
Hanyadik napon vagy?? Egy hajszállal lehet vastagabb, mint a szokásos, de szerintem még nem gáz.
A tüszőre miből gondolta, hogy megreped???? A 20 mm még nem feltétlen akkora. Nekem a múltkor 30-ig nőtt.
2/5 A kérdező kommentje:
11. napon vagyok, de 25-26 naposak a ciklusaim. tehát elvileg most van ovum. Szerintem a repedést abból gondolta, hogy mondtam neki az LH tesztet. A tesztcsík kétszer erősebb volt a kontroll csíknál. A 30 mm spontán vagy gyógyszerrel volt? A múltkori méhnyálkahártya vastagságom 17 mm volt ovu után 3 nappal. És arra sem mondta, hogy gáz, hanem azt, hogy jó jel...
2013. aug. 30. 17:27
3/5 anonim válasza:
Nem vastag! Örülj neki! Nagyobb az esélye, hogy megtapadjon a baba!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2013. aug. 30. 20:43
5/5 anonim válasza:
Szerintem is jók ezek az eredmények. De az igaz, hogy ha túl vastag az sem jó, mert abba sem tud beágyazódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!