PCOS+IR-es vagyok, teherbeesés esélyei? Részletek lenn.
Sziasztok! Fél éve kezelnek a MM-ben, de még sok idő a következő kontroll, ezért kérek Tőletek egy kis segítséget: végre volt egy menzeszem hosszú idő után. A laboreredményeim folyamatosan javulnak. Csináltam pozi ovutesztet a múlt hónapban. Ez mind jó jel, tudom. A kérdés az, hogy ezek szerint már bármikor kopogtathat a gólya, mert javulás van? Annyira szeretnénk már... :)
Tűű doktor kezel, nagyon elégedett vagyok vele. Amikor a legutóbbi eredményeimet nézte, amin minden érték normál tartományba esett, azt mondta, hogy jó-jó, de a tökéletesre törekszünk. Hogyan javíthatok még? Sorstársak, segítsetek :) Nagyon köszi! :)
Nekem 2012ben jött rá a nődokim, hogy pcos vagyok, ő mondta mit, hogy csináljak. Júniusban kezdtem szedni a bogyót és kezdtem el úgy enni, hogy a napi ch 100-120g volt. Már a következő hónapban megjött rendesen, és utána beállt 34-35 naposra. Közben fogytam 27 kilót. 2013 márciusban spontán terhes lettem, és most itt szuszog rajtam a csajszi aki dec. 24én született:-)
Kitartás és görcsölj rá, én sose vettem ovu tesztet, nem méregettem a hőmet, aztán egyszer csak sikerült. A terhességem is problémamentes volt, a kiírt előtt 1 nappal szültem.
Szóval van remény ne izgulj, sok sok drukkkk:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!