Mi a véleményetek a Mastodynon cseppekről? Segítette a fogamzást? A prolaktin szintet mennyire viszi le? Méhpempővel lehet együtt alkalmazni?
Nekem az enyhén magas prolaktinomat még feljebb vitte, a ciklus hosszán nem változtatott. Pedig a doki javasolta első körben a gyógyszer helyett.
Utána írt Bromocriptint, azzal került normál tartományba.
Szia!
Nekem mindig a normál tartomány felső határa felé volt a prolaktin szintem. Gyógyszert nem írtak rá.
Amikor emellé társult a menses előtti pár napos barnázás, az endodokim ezt ajánlotta. Nem néztek utána prolaktint, de a barnázást megszüntette két ciklus alatt. Babás nem lettem tőle.
Gyógynövény kivonat, tehát a hatása kissé kiszámíthatatlan az évjárattól és a használati utasítás betartásától függően. :-)
A méhpempőről nem tudok nyilatkozni.
Sziasztok!
Köszönöm nektek a válaszokat.
Jelentkezett nálatok valami mellékhatás?Ilyenkor azonnal abba kell hagyni?Nálam csalánkiütés jelentkezett.Azt írja,hogy miután abba hagyom elmúlik.Viszont csak 6hét után hagynám abba.Nem írja,hogy ilyenkor azonnal abba kell hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!