Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Nagyon magas prolaktin. Mit...

Nagyon magas prolaktin. Mit fog mondani erre az orvos?

Figyelt kérdés
Most kaptam meg a vérvételi eredményem és minden más rendben, de a prolaktin 970 lett. Eddig mindig jó volt. Most ez mit jelenthet?
2013. dec. 17. 14:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
kapsz rá gyóygszert és helyre jön, lehet elküld MR vizsgálatra hogy megnézzék van-e mikroadenomád.
2013. dec. 17. 14:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia! Az enyém 2400 volt. Kellett mennem MRI-re, CT-re, nehogy adenoma legyen. De nem volt szerencsére. Valószínű Bromocriptin-t fog rá írni. Ez lecsökkenti normál szintre.
2013. dec. 17. 14:08
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat. Csak azt nem értem, hogy ugrott meg ennyire 2 hónap alatt. Már sokadszorra nézték, de eddig 310 volt a legmagasabb értékem. Jaj mindig történik valami! Már úgy utálom!
2013. dec. 17. 14:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
a prolaktin stressz hatására is termelődik. Szóval ha sok a gondod, okozhatta az.
2013. dec. 17. 15:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem évek óta magas! 1400 körül szokott lenni. Kapok rá bromot, szedem egy darabig, lemegy! Par hónap és visszamegy a magas szintre! Mr vizsgálaton minden ok volt!
2013. dec. 18. 10:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet inzulinrezisztencia miatt is, de az is lehet hogy mostanában sokat stresszelsz!!!
2014. febr. 18. 13:18
 7/7 A kérdező kommentje:

Az Ir-em már rendbe raktuk. Megint van friss prolaktin eredményem az pedig 105 lett. Lehet túl ideges voltam a vérvétel előtt!

Köszönöm amúgy a válaszokat!

2014. febr. 18. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!