Miért van az, hogy valaki nem is szeretne babát, mégis összejön neki, valaki meg nagyon szeretne és mégsem sikerül? Más is csinál tesztet minden honapba vagy csak én szeretnék ennyire gyereket?
Szia!
Sose hasonlítsd magad másokhoz, ezzel csak stresszeled magad, és az mint a szakértő hozzászólónk is írta, akadályozza a babásodást. Ugyanez igaz viszont a túlsúlyra is, van aki 30 kiló fölösleggel is babás lesz, van akinek 5 kiló is akadály.
Nem lehet tudni te melyik kategóriába tartozol, és az sem biztos, hogy veled van a gond, de ha sikerül leadni pár kilót, az lehet hogy segít. :-) Nem mondom, hogy nem kerül pénzbe, mert egy jól összeállított diéta sajnos nem olcsó, de talán megéri. :-)
A dokid hozzáállása viszont felháborít engem is, talán érdemes lenne leváltani...
Szerintem is kivizsgálás kell, a legjobb lenne első körben endokrinológus (hormondoki), és közben átjárhatósági vizsgálat, és párodnak andrológus. A második kettőt a meddőségi klinikákon is megcsinálják, nem kell hozzájuk beutaló, és jóval gyorsabban megvannak, mint egy sima nőgyógyász.
Fel a fejjel, és kitartás, egyszer nektek is sikerülni fog!
Szia. Menjetek el egy alapos kivizsgálásra. Valamint tényleg próbálj nem erre gondolni. Mi 8 évig nem védekeztünk, 5 éven keresztül nagyon szerettük volna. Elmentem dokihoz, de nem foglalkozott vele. Végre kifogtam sztk alapon egy rendes dokit, aki kivizsgált, majd elküldött meddőségi központba. Itthon bőgtem 2 napig, majd eldöntöttem, hogy majd ősszel elmegyünk, addig hanyagoljuk a témát.
Tudom, milyen érzés, mikor nem jön meg hónapokig... És egyszer csak megjön. Hány estét sírtam át párom ölében, hogy megint nem , pedig már annyira bíztam benne.
Aztán.. 2010 tavaszán 3 hét állandó rosszullét után a háziorvosom mondta, hogy csináljak egy tesztet.. Mikor megláttam a 2 csíkot, akkor meg azért sírtam :D
Szóval fel a fejjel, nekünk 8 év után spontán jött össze!!! ( most szeretnénk tesót, ha lehet, nem ennyi várakozással :D )
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!