Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Miért van az, hogy valaki nem...

Miért van az, hogy valaki nem is szeretne babát, mégis összejön neki, valaki meg nagyon szeretne és mégsem sikerül? Más is csinál tesztet minden honapba vagy csak én szeretnék ennyire gyereket?

Figyelt kérdés
Mindig megjön,mindig negativ a teszt,de mégis mindig abban reménykedek,hogy hátha... Most 2 napja hányok reggelente,de nem lehetek terhes,mert menstruálok,és a teszt is negativ,mégis abban reménykedek... Aztán még 1 negativ teszt,és megszakad a szivem.
2014. jan. 15. 13:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
52%
Neked éppen ezért nem sikerül. Agyilag blokkolod a dolgokat. Én is 2,5 évig ezt csináltam ,aztán mikor már feladtam, meg meguntam, meg odavoltam a tehetetlenségtől és a sok szenvedéstől, utána csodák csodája, terhes lettem.
2014. jan. 15. 13:34
 2/15 anonim ***** válasza:
50%

Hőmérőzni szoktatok? Biztos hogy jókor vagytok együtt?

Ne stresszelj rá nagyon a kérdésre. Mindenkinek meg van a sorsa, meg van az oka ha eddig nem jött össze. Egészséges mértékig, de lehet rá programozni: agyban és néhány trükkel mint a hőmérőzés vagy az ovulációs teszt.

2014. jan. 15. 13:35
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha szervi ok nincs a háttérben, akkor azért, mert az ilyen mértékű stressz evolúciós beidegződés miatt a szervezetet vészműködésre készteti, és nem a fajfenntartásra, hanem az életben maradásra koncentrál. Ezt most ne úgy képzeld el, hogy a tested az utolsókat rúgva próbálja fenntartani önmagát, hanem inkább úgy, hogy az a stressz, amit te érzel a sikertelenségek miatt beleszól a hormonrendszerbe, és serkenti azokat a folyamatokat, amelyek mellett a terhességhez szükséges egyes lépések nehezen, vagy nem valósulnak meg. Számtalan kutatás szól erről, érdemes volna picit másfelé terelni a figyelmedet, kilépni a gyerekgyártásból. (Nem tudatlanul beszélek, egyrészt ez a szakmám, ennek ellenére én is így jártam, mint te: pluszban én rengeteg féle hormonzavarral küzdöttem, minden hónapban tesztelgettem, aztán a 4. sikertelen hónapban azt mondtam, hogy oké, most elutazunk, kikapcsolunk, ebben a hónapban nincs gyerekprojekt. Akkor fogant meg a lányunk...)
2014. jan. 15. 13:36
 4/15 anonim ***** válasza:
69%
felejtsd el, hogy másokat nézel, az élet minden területen igazságtalan. Ne stresszelj, ne akard ennyire.
2014. jan. 15. 13:52
 5/15 anonim ***** válasza:
31%

Azért nem sikerül,mert ennyire görcsösen akarod!

Tarts egy kis szünetet,ne próbálkozzatok tudatosan,csak szeressétek egymást,legyetek együtt,kapcsolódj ki.

2014. jan. 15. 13:53
 6/15 anonim ***** válasza:
sajnos ilyen az élet, sok igazságtalanság van, mi lassan 5 éve várunk a babára. Legtöbb esetbne nem az van amit az elsö ir. föleg ha van szervi gond. de nem egy nöt tudok akinek 5-7 év után sikerült és lombikkal, nem volt testi ok sem, lelki, mivel az elsö lombikok sikerültek. A tüneteket jól be tudjuk magyarátni, nekem is volt ilyen idöszakom aztán persze rájöttem csak én generálom, azóta nincsenek is ilyen tünetek.
2014. jan. 15. 14:08
 7/15 anonim ***** válasza:
ja azt kihagytam hogy atz 5 évböl 1.5 évig nem kattogtam rajta voltak uj terveim nem is követtem a ciklusomat mégsme sikerült, tehát nem mindnekinlé jön be ez a ne agyalj rajta dolog. Ráadásul aki lombik vagy inszem alatt van abbban a 2 hétben amig kiderül sikerült-e ugyanugy rá van kattanva a témára mitn ,áskor söt talán jobbban is mégis mennyi ilyen ekzelés sikerül... (elözö voltam)
2014. jan. 15. 14:10
 8/15 anonim ***** válasza:

A "ne görcsölj rá" annyira kiakaszt mindig.

Az ember nem görcsölve kezdi a baba tervezését. Aztán telnek, múlnak a hónapok, mindenki hip-hop terhes lesz körülötted, nem tudsz a nem várt elött nem erre gondolni. Szerinem semmi köze a rágörcsölésnek. Pl. a reiki szerint meg az vonza be, hogy elképzeled a kezedben..

Nekem még szerencsém is volt így utólag, mert 11 hónap után mentem dokihoz, hogy nem jön össze, a ciklusom rendszertelen volt. Írt fel clostilbegytet, utána rögtön terhes lettem. A második babánál már eleve ezzel kezdtünk. Már nem tűnik soknak az az egy év várakozás, de akkor nagyon rossz volt.El sem tudom képzelni azokban mi zajlik le, akik éveket várnak. Én biztosan örökbefogadást kezdeményeztem volna.

És igen, az élet igaszságtalan. Főleg akkor akadok ki, ha valaki "kidob/bántalmaz egy védtelen csecsemőt!!

Csak azt tudom tanácsolni, hogy vizsgáltasd ki magad és a párod - ha még nem tettétek - és a lehetőségekhez képest lazítsatok. Pl. egy hosszú hétvége, egy jó kis buli. Én pl. az első 11 hónapban nem ittam alkoholt, figyeltem mindenre, hátha már terhes vagyok címszó alatt. Aztán besokalltam, jött az év végi buli, borozgattam, sőt még rá is gyújtottam. Na mikor volt pozitív a teszt?? Naná, hogy akkor. Most sokan mondanák, hogy mert nem görcsöltem rá, de ez nem igaz, mert az eleinte én sem ezen kattogtam. Nem lehet jó tanácsot adni.

Sok sikert amúgy és fel a fejjel!!

2014. jan. 15. 14:18
 9/15 anonim ***** válasza:
De minek csinálsz tesztet ha megjön, totál feleslegesen éled bele magad előre.
2014. jan. 15. 15:59
 10/15 A kérdező kommentje:
Mert mindig késik pár napot... 2 éve próbálkozunk amùgy. Voltam orvosnál,elhajtott azzal,hogy fogyjak pár kilót. Meg se vizsgált. Pedig nálam dagadtabb nők is estek már teherbe!
2014. jan. 15. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!