Miért van az, hogy valaki nem is szeretne babát, mégis összejön neki, valaki meg nagyon szeretne és mégsem sikerül? Más is csinál tesztet minden honapba vagy csak én szeretnék ennyire gyereket?
Hőmérőzni szoktatok? Biztos hogy jókor vagytok együtt?
Ne stresszelj rá nagyon a kérdésre. Mindenkinek meg van a sorsa, meg van az oka ha eddig nem jött össze. Egészséges mértékig, de lehet rá programozni: agyban és néhány trükkel mint a hőmérőzés vagy az ovulációs teszt.
Azért nem sikerül,mert ennyire görcsösen akarod!
Tarts egy kis szünetet,ne próbálkozzatok tudatosan,csak szeressétek egymást,legyetek együtt,kapcsolódj ki.
A "ne görcsölj rá" annyira kiakaszt mindig.
Az ember nem görcsölve kezdi a baba tervezését. Aztán telnek, múlnak a hónapok, mindenki hip-hop terhes lesz körülötted, nem tudsz a nem várt elött nem erre gondolni. Szerinem semmi köze a rágörcsölésnek. Pl. a reiki szerint meg az vonza be, hogy elképzeled a kezedben..
Nekem még szerencsém is volt így utólag, mert 11 hónap után mentem dokihoz, hogy nem jön össze, a ciklusom rendszertelen volt. Írt fel clostilbegytet, utána rögtön terhes lettem. A második babánál már eleve ezzel kezdtünk. Már nem tűnik soknak az az egy év várakozás, de akkor nagyon rossz volt.El sem tudom képzelni azokban mi zajlik le, akik éveket várnak. Én biztosan örökbefogadást kezdeményeztem volna.
És igen, az élet igaszságtalan. Főleg akkor akadok ki, ha valaki "kidob/bántalmaz egy védtelen csecsemőt!!
Csak azt tudom tanácsolni, hogy vizsgáltasd ki magad és a párod - ha még nem tettétek - és a lehetőségekhez képest lazítsatok. Pl. egy hosszú hétvége, egy jó kis buli. Én pl. az első 11 hónapban nem ittam alkoholt, figyeltem mindenre, hátha már terhes vagyok címszó alatt. Aztán besokalltam, jött az év végi buli, borozgattam, sőt még rá is gyújtottam. Na mikor volt pozitív a teszt?? Naná, hogy akkor. Most sokan mondanák, hogy mert nem görcsöltem rá, de ez nem igaz, mert az eleinte én sem ezen kattogtam. Nem lehet jó tanácsot adni.
Sok sikert amúgy és fel a fejjel!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!