25 éves nő vagyok a párom 30, együttléteink során megszakításos módszerrel védekezünk már több éve. Eddig még soha nem "sikerült" be baba ezzel a módszerrel. Van -e arra esély, hogy egyszer mégis összejön így?
Az esély mindig megvan. Ugyanis a megszakítás nem védekezés, bármikor összejöhet, csak nagyon kicsi az esélye.
Tehát ha nem akartok még gyereket, akkor inkább védekezzetek normálisan és megfelelően, ha meg szeretnétek, akkor meg egyáltalán ne védekezzetek, ha meg még nem igazán akartok, de ha éppen jönne, akkor nem jelentene gondot, akkor meg csináljátok így.
Bár számomra sokkal élvezetesebb a szex (mi gumival védekezünk), hogy végigcsináljuk az egészet és nem kell megszakítani. Amikor pedig babát terveztünk, akkor azt tényleg megterveztük, ezért nem védekeztünk.
Nekünk fél évig működött ez a fajta "védekezés" (mindegyik megszakítás szemmel láthatólag sikeres volt). Természetesen nem bántuk, azért is csináltuk így.
Nyilván nem mindegy, hogy mikor vagytok együtt. Ha véletlenül vagy készakarva, de elkerülitek a veszélyesebb napokat, akkor vajmi kevés az esélye, hogy összejöjjön. Plusz nem minden férfinek tartalmaz az előváladéka spermiumokat.
(Meg persze ott van Murphy is: ha akarod, nem jön; ha katasztrófa lenne, akkor akár dupla-tripla védekezés mellett is becsúszhat egy gyerek...)
DE, Kérdező!
NE AKARJ gyereket, ha nem vagytok egy véleményen a témával kapcsolatban! Ebből szokott az lenni, hogy az "apuci" lelép, mert ő még nem akart.
Szia!:-)
Esély van rá, de ha "jól" csinálja, akkor minimális.
A párommal így védekeztünk, míg nem terveztünk babát 4 évig.
Az előző barátommal 6 évig "védkeztünk" így, de soha nem voltam ettőlterhes.
1 mindent bele hónapban összeis jött akislányo,:-)
Én is úgy szeretnék majd kisbabát, hogy mindketten akarjuk :)
Bennem azonban a gyermekvállalási kedv kezd egyre nagyobb lenni, minden hónapban azért eljátszok a gondolattal, hogy mi van ha mégis..:)Ezért is voltam kíváncsi a személyes tapasztalatokra, véleményekre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!