Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ma kezdtem el szedni a pajzsmi...

Ma kezdtem el szedni a pajzsmirigyemre a gyógyszert! Kinek mennyi idő után állt helyre a pazsmirigy száma, és mennyi idő után esett teherbe?

Figyelt kérdés
2013. dec. 30. 16:16
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem kb. 2-3 hónap után rendeződött az érték. Sajnos nem csak a pajzsmirigyemmel illetve nem csak velem van a baj, így még nem jött a baba, pedig 18 hónapja próbálkozunk :(
2013. dec. 30. 16:24
 2/10 anonim ***** válasza:
Előző év novemberében kezdtem szedni, 6,7 volt a TSH. Május közepére 1,6 lett, még abban a hónapban teherbe is estem, már 33 hetesek vagyunk. Ugyhogy összességében olyan fél év.
2013. dec. 30. 16:31
 3/10 A kérdező kommentje:
Nekem most 22-es a Tsh-m,amit 2.-ig lekel vinni!.Elméletileg,azt mondták nekem ha rendben leszek elvileg tavasszal már lehet baba,de ha nem sajnos marad a beültetés:-(!
2013. dec. 30. 17:12
 4/10 anonim ***** válasza:

Nekem 6 hónap alatt vitte le TSH szintet(Letrox).

Mellette én még szedtem Bio zöld algát ami segített.

A kisfiam már 8,5 hónapos kis örökmozgó babóca :)

Hallottam még arról is,hogy az úszás is jó a pajzsmirigyre.

Remélem neked is sikerül a babóca,sok sikert és mielőbbi javulást! :)

2013. dec. 30. 17:22
 5/10 Manka68 ***** válasza:

3,9-es tsh-val indultam, három hónap múlva kellett kontrollra mennem. A doki azt mondta, kb két hónap, mire beáll az új egyensúly, addig inkább ne próbálkozzunk, mert rossz vége lehet. 3 hónap múlva kellett kontrollra menni, 1,7 lett a tsh-m, és volt egy pozitív tesztem. :-)

A pajzsmirigyet mindenképp helyre kell tenni babavállalás előtt, ha nincs rendben, a beültetés sem fog segíteni.

Te rosszabb értékről indulsz, mint én anno, gondolom kicsit tovább fog tartani mire rendbe jössz. Légy türelmes, várd meg míg a doki rábólint a próbálkozásra.

2013. dec. 31. 07:54
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem most 28 az értékem, egy fél év, tehát még 2 kontroll és gyógyszeremelés az biztos....sajnos, pedig már mi is neki akartunk állni a babaprogramnak. Mondjuk én 100-ról indultam júliusban, és most itt tartok, és sajna türelemből van a legkevesebb! :(
2014. jan. 1. 16:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem 3,36 volt az értékem, 6 hét múlva a kontroll vérvételen már 1,37 volt, egy hónap múlva 1,22. Napi egy szem Letrox50-et szedek. Sajnos baba még mindig nem jött össze.... :(
2014. jan. 2. 13:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy a 22-es TSHra milyen adagú hormont írtak fel?
2014. jan. 5. 21:38
 9/10 A kérdező kommentje:
L-Thyroxin Henning!Véleményt kérek!
2014. jan. 11. 18:00
 10/10 Manka68 ***** válasza:
Vélemény? Olcsó és jó. :-)Az van benne, amit a pajzsmirigyed nem tud előállítani.
2014. jan. 12. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!