Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Pajzsmirigy túlműködés lehet,...

Pajzsmirigy túlműködés lehet, vagy valami más? (többi lent)

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy jó ideje érzek egy gombócot a torkomban, az ádámcsutka környékén. Nagyon megijedtem, kértem beutalót fül-orr gégészetre, egy főorvoshoz, aki semmilyen elváltozást nem állapított meg a gégében, garatban sem, sehol. Kicsit megnyugodtam, később megintelőjött az érzés, mostmár egyre gyakrabban érzem. A testsúlyom nem változott, viszont gyarkan ég a szemem, bedugul a fülem, néha nincs túlzottan melegem, viszont annyira izzadok, mintha kályha mellett állnék.jellemző ezenkívül rám a fáradékonyság, mintha egész nap kialvatlan lennék.

Ez utalhat pajzsmirigy problémára? nyilván el fogok menni vele orvoshoz, ahogy kapunk időpontot.

16/F

2012. márc. 7. 13:27
 1/2 A kérdező kommentje:
Hozzá kell tenni, hogy elég stresszes vagyok időnként családi, iskolai okok miatt.
2012. márc. 7. 13:28
 2/2 anonim ***** válasza:
TSHt nézhetnek sima nagylaboron is, elsősorban csináltass egyet. Előfordulhat, de ez is olyan, hogy "gombóc érzése a torokban" leginkább stressztől, szorongástól fordulhat elő, ahogy a többi tüneted is. Valószínűbb ez, de persze csináltass egy vérképet.
2012. márc. 7. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!