Hallottatok már ilyet, hogy összefüggés lehet pazsmirigy-rendellenesség és depi között?
Depresszióval, szorongással kezelnek. Közben a háziorvosomtól pajzsmirigygógyszert is kapok (L-Thyroxin).
A dokinéni elejtett egy ilyen megjegyzést, hogy a pm alulműködés miatt is lehet ilyen hajlamom. ÚGY meg vagyok ijedve ezektől a hormon-dolgoktól és gyógyszrektől!!!!! Milyen tapasztalatotok van?
41/N
Bizony, van összefüggés.
A kérdés, mi volt előbb.
Orvosok szerint a test betegsége, sok természetgyógyász szerint pedig a lélek betegsége hajlamosít a test megbetegedésére.
Ja, és a lényeg. A feldolgozatlan tárgyvesztés, mondjuk válás, szeretett személy stb. halála hajlamosít a pajzsmirigy betegségére.
Ki lehetne egészíteni a gyógyszeres kezelést a lelked gyógyításával.
Írtam már neked kettőt, de akkor a feladatot is írom.
A kicsi baba egyszer megtanulja az ételt harapással is elfogadni. Ez az "orális szadisztikus"-nak nevezett szakasza a fejlődésnek.
Akkor most írom egyszerűen. Az élet egy harctér. Ismerd be először az élettől való félelmedet. Hozzál független döntéseket. Merítsél nagykanállal az életből, alanyi jogon JÁR neked. Erődet fektesd az életért folyó harcba.
Legyél nyugodtan kicsit önzőbb! Vállald fel vágyaidat!
Vedd fel a harcot a konkurenciával szemben! Juss a csúcsra bátran. Lehet, hogy előbb a benned lévő hanggal (szüleid tekintélyével) kell megküzdened.
Ja, és amit már írtam, a veszteségeket feldolgozni.
A krízisből (mint a válás, szerettek halála) 3 féleképpen lehet kikavarodni:
1. rosszul, azaz önpusztítóan, öngyilkossági gondolattal, dühvel, haraggal, betegséggel.
2. semlegesen, azaz elmúlt az idő, begyógyult a seb, de igazából nem jött létre változás.
3. de a jó az, ha magasabb szellemi szintre sikerül jutnod a feldolgozott próbád által. Ehhez viszont nem magadba kell elfojtanod a problémát, most jön a lényeg, mond ki, és ne nyeld le. Azonosítsad az érzelmeket. Mondjad, hogy félek, vagy, hogy dühösnek érzem magam, vagy csalódott vagyok. Aztán ne elszaladjál lelki értelemben, hanem fordulj szembe a próbáiddal.
A végén még annyi, hogy nem mondtam, hogy ne fordulj orvoshoz.
Meggyógyulhatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!