Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Más is kikészül a negatív...

Más is kikészül a negatív tesztektől?

Figyelt kérdés
Pár hónapja próbálkozunk és tudom, hogy még korai aggódni, de nem megy. Addig nincs gond amíg, nem közeledik a menstruáció. Viszont ahogy az utolsó hétbe érek előjön a félelem, hogy megint negatív lesz a teszt. Más is van így ezzel? Mivel nyugtatjátok magatokat, hogy még se essen olyan rosszul?
2013. dec. 10. 16:58
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Jövőhéten melyik napra nem várod? Milyen vastag volt a méhnyálkahártyád a vizsgálatnál?

Volt már máskor is ilyen pecsételésed? Ha nem akkor simán lehet beágyazódási vérzés.

2013. dec. 14. 13:56
 22/26 A kérdező kommentje:
Jövő hét csütörtökre nem várom,amúgy volt már egyszer ilyesmi, bár nekem csak úgy fogja és megjön, nem barnázok előtte. Csak 7mm körül volt a nyálkahártya, úgy tudom az édes kevés!
2013. dec. 14. 17:30
 23/26 A kérdező kommentje:
Tegnap este megjött és egyáltalán nem esett rosszul. Szóval jövőhéten mehetek vérvételre! :)
2013. dec. 15. 09:35
 24/26 anonim ***** válasza:
Ne is keseredj el:) Hidd el, hozzád is beköszönt a gólya...ha meg nem görcsölsz rá akkor szerintem hamarabb mint gondolnád:)
2013. dec. 15. 13:53
 25/26 A kérdező kommentje:

Kedves vagy, remélem igazad lesz és azt is, hogy mostmàr nem fogok görcsölni a dolgon. :)

Azért szedni fogok egy kis e vitamint, hàtha segìt! :)

2013. dec. 15. 14:22
 26/26 A kérdező kommentje:
Gondoltam írok, hogy megint megjött és, hogy a vérvételemnek még nincs eredménye. Most ott tartok, hogy 25. napra jött meg, egyre korábban érkezik a mensi. Kicsit csalódott vagyok! Szerintem ez nem normális. Vagy igen?
2014. jan. 9. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!