Abban szeretnék segítséget kérni, hogy 2,5 éve nem védekezünk a párommal, eddig sajnos nem sikerült teherbe esnem. Most viszont 3 napja késik a havim. Csináltam 2 tesztet is de negatív lett. Létezik az hogy még a tesz nem mutatja hogy terhes vagyok?
Vagy korán teszteltél, vagy tényleg nem vagy terhes.
Én is jártam már úgy, hogy 3 hetet késett, mert egyszerűen "elbambult" a egyik petefészkem. Orvosi kivizsgálás eredménye, mondták, hogy néha előfordul működési zavar.
Sajnos hiába van 1 nyolc éves lányod, akihez ezúton is gratulálok, a női test bármelyik pillanatban "elromolhat" Rengeteg féle hormonprobléma, szervi probléma lehet, illetve a pároddal is lehetnek gondok. Nem szeretnélek megijeszteni, de ha szeretnétek babát, akor nem szabad tétlenkedni.
A meddőség definíciója: amikor 2 felnőtt embernek, védekezés nélkül, rendszeres nemi élet mellett, 1 éven belül nem fogan gyermeke.
Csak azért szeretnék segíteni, mert abból kiindulva hogy van egy 8 éves gyermeked, gondolom nem 20 éves vagy.
Ha a hormonok nem működnek, a petefészked nem működik rendesen, lehet hogy lassan kifuttok az időből, pedig a legtöbb probléma kezelhető!
És a párod spermiogrammja is nagyon fontos lenne!
Én drukkolok nektek, de ne tétlenkedjetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!