Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Más is kikészül a negatív...

Más is kikészül a negatív tesztektől?

Figyelt kérdés
Pár hónapja próbálkozunk és tudom, hogy még korai aggódni, de nem megy. Addig nincs gond amíg, nem közeledik a menstruáció. Viszont ahogy az utolsó hétbe érek előjön a félelem, hogy megint negatív lesz a teszt. Más is van így ezzel? Mivel nyugtatjátok magatokat, hogy még se essen olyan rosszul?
2013. dec. 10. 16:58
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Nagyon jó ötlet a vérvétel, én is gondoltam rá. Ha minden igaz pénteken mehetek a dokihoz és már attól nagyon jó kedvem van, hogy megyek! Ugyanis sokszor szurkál a jobb petefészkemnél és kicsit félek, hogy ott van valami baj. Nyár végén voltam ultrahangon, akkor azt mondták minden szuper, na de azóta ki tudja mi változott.

Nagyon szurkolok nektek csajok, hogy minél előbb jöjjön a babó. Írni fogok, hogy mi a helyzet, remélem ti is! :)

2013. dec. 11. 12:48
 12/26 anonim ***** válasza:

7-es válaszoló vagyok.:)

Milyen dokihoz mész? Nőgyógyász vagy endokrinológus?

Utóbbit ajánlanám..a átlag nőgyógyásznak nem szakterülete a meddőség. Meg ultrahangoz, rákszűrést csinál és ennyi.

Felesleges elmenni ha teherbeesési problémáid vannak (tapasztalat).

2013. dec. 11. 13:29
 13/26 A kérdező kommentje:
Külföldön élek és egyenlőre csak nődokihoz megyek,de csinál ultrahangot meg vesz vért, majd ha hazamegyek februárba és addig nem jön össze a baba akkor megyek endokrinológushoz is. Neked az endokrinológus tudott segíteni?
2013. dec. 11. 13:48
 14/26 anonim ***** válasza:

Igen. 3-as kezelést kel csinálom. Diéta + mozgás + merckformin.

10kg súlyfelesleg volt rajtam, 1 hónap alatt 5kg fogytam..Én úgy érzem hatásos...vettem vércukorszint mérőt, jók az értékeim.

1 hónap múlva megyek vissza a dokihoz, meglátjuk, hogyan tovább:)

Viszont mindenképpen magánhoz menj ha a pénztárcád engedi. A várakozás idő 1-2 hónap, szóval időben be kell jelentkezni.

Majd azért írd meg, hogy mit mondott a nődoki:) Remélem minden okés lesz nálad!

2013. dec. 11. 14:08
 15/26 A kérdező kommentje:
Örülök neki, hogy sikerült fogyni, nagyon ügyes vagy csak így tovább. Mindenképp magándokihoz szeretnék menni, majd előre bejelentkezem. (Még jó, hogy szóltál.)Írok majd, hogy mit mondott a doki! Majd, te is írj, hogy mizu!!! :)
2013. dec. 11. 14:57
 16/26 anonim válasza:
Ha kuldfoldon mesz dokihoz, en a helyedben nem mondanam a 4 honap probalkozasi idot, mert el fog kuldeni anelkul, hogy kivizsgalna alaposan.En is igy jartam, es ha nem lenne a ferjem orvos se verkepem nem lenne se gyogyszer, ami segiti a beagyazodast.Szerintem ertheto az o reszukrol is, de a par reszerol is, hogy nem akarnak idot vesztegetni, egyebkent meg egy verkep amugy se art, masreszt meg ugyis te fizeted ki a szamlat, vagy a privat biztosito a vegen, igy legyel nyomulos a temaban!Drukkolok nagyon!Ps.Otthon Pusztai Zoltant probald ki, kerjel hozza mar most idopontot.
2013. dec. 11. 17:27
 17/26 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítséget én is úgy gondoltam, hogy rámenős leszek. Nem akarok csak úgy ülni a babérjaimon, sajnos a türelem nem az erősségem! Neked segítettek a gyógyszerek?
2013. dec. 11. 17:47
 18/26 A kérdező kommentje:
Voltam, dokinál aki szerint minden rendben, de ha megjön utána mennem kell vérvételre mert csinál egy teljes vérképet. Szóval lehet szorítani, hogy minden rendben legyen ott is! ;)
2013. dec. 13. 17:05
 19/26 anonim ***** válasza:
7-es válaszoló vagyok, Én nagyon szorítok neked, hogy minden rendben legyen:)
2013. dec. 13. 20:42
 20/26 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyos vagy! :)

Tegnap volt egy kis pecsételő vérzésem még a doki előtt, azt hittem talán beágyazódás , de a méhnyálkahártyám nem igazán vastagodott eleget. Kicsit fura azért, hogy nincs bajom, de azért volt pár csepp pecsételés a fehérneműmön. Valaki esetleg tapasztalt hasonlót?

2013. dec. 14. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!