Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Más is kikészül a negatív...

Más is kikészül a negatív tesztektől?

Figyelt kérdés
Pár hónapja próbálkozunk és tudom, hogy még korai aggódni, de nem megy. Addig nincs gond amíg, nem közeledik a menstruáció. Viszont ahogy az utolsó hétbe érek előjön a félelem, hogy megint negatív lesz a teszt. Más is van így ezzel? Mivel nyugtatjátok magatokat, hogy még se essen olyan rosszul?
2013. dec. 10. 16:58
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Munkába temetkezem, hogy ne gondoljak erre, és ne tesztelgessek fölöslegesen.
2013. dec. 10. 17:00
 2/26 anonim ***** válasza:
Én egyszerűen nem teszteltem, amíg a nemvárt el nem érkezett. Így nem csalódtam. :)
2013. dec. 10. 17:01
 3/26 anonim ***** válasza:
42%

Semmivel.Ennél azért több eszem van,hogy emiatt szomorkodjak.

Majd jön,ha jönni akar!

2013. dec. 10. 17:02
 4/26 anonim ***** válasza:
1.5 év után sikerült a baba, de nem csináltam minden hónapban tesztet, csak ha késett, de az első pár negatív engem is megviselt, aztán úgy voltam vele, hogy ha nyár végéig nem sikerül (tavaly), elmegyek orvoshoz, ez volt júniusban, majd következő hónapban nem is jött meg, de tesztet csak augusztus közepén mertem csinálni, és azonnal pozi lett mind a 4 teszt. Ne stresszelj rá, ha egészségesek vagytok, majd jön a baba. (8 hós kisfiú anyukája)
2013. dec. 10. 17:55
 5/26 A kérdező kommentje:

Persze tudom én, hogy nem kell aggódni meg feleslegesen tesztelni, nem is tesztelek a nemvárt napjáig. Azt is tudom, hogy majd jön ha akar, de szomorú vagyok amikor megjön! :( Kicsit tartok attól, hogy van valami bajom és azért nem jön a baba. Megyek is pénteken dokihoz, legalább megnyugszok. Amúgy a környezetemben most mindenki szül meg várandós. Ez is nehezíti a dolgot.

Köszi mindenkinek aki írt. :)

2013. dec. 10. 19:10
 6/26 anonim ***** válasza:

Nálunk két és fél éve nem jön; de szerencsére ha Isten is úgy akarja, februárban lombikozunk végre!

Nekem az első pár hónap volt a legroszabb; majd' bele őrültem; aztán valahogy hozzászokik az ember.

Persze minden hónapban beképzelem hogy most sikerült; és esek is rend szerint jó nagyokat p.....fára; de így visszagondolva azt mondom, főleg ha a tesztelés részét nézzük, hogy az eleje a nehéz. Talán az első fél év... TArts ki; mást nem nagyon tehetsz. Jó módszer nincs. Kitapasztalod majd hogy mi válik be nálad; bár szorítok hogy erre ne kerüljön sor, hanem mielőbb kopogtasson nálatok a gólya! :-)

2013. dec. 10. 19:16
 7/26 anonim ***** válasza:

Lehet nem jól gondolom, de Én úgy voltam vele, ha a 4. próbálkozós hónapunkban sem jön össze a baba akkor elmegyek kivizsgálásra..nem akartam "felesleges köröket" futni.

Mivel pont költöztünk, meg csomó minden közbejött elhalasztottam a vizsgálatot (kár volt). Mindig rendszeres volt a mensim, ovu teszt minden hónapban 1 napig volt pozi mégis éreztem, hogy valami nem okés.

Mire eljutottam dokihoz már a 8. próbálkozós hónapunk volt (sosem görcsöltem rá, mert van már egy tündéri 21 hónapos lányom).

Sajnos beigazolódott a sejtésem..elég kemény IR-em van, enyhe PCOS.

Én véleményem az ha valaki nagyon szeretne babát mihamarabb, és 4. próbálkozós hónap után sem jön össze, nézesse meg magát ha a pénztárcája engedi.

Mert ha van probléma akár évek is eltelhetnek mire rendbe jön az illető.

Kedves kérdező kitartást neked, első hónapokban sokat keseregtem Én is a nega tesztek miatt.

2013. dec. 10. 20:34
 8/26 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyos vagy, én is így gondolom, pont ez a 4. hónapunk és jövőhétre nem várom, de a héten megyek dokihoz.

Nem akarok feleslegesen görcsölni és ha tudom, mi a szitu akkor talán nem leszek ilyen parás! Sajnálom, hogy nektek sem akar összejönni a babó.

2013. dec. 10. 21:23
 9/26 anonim válasza:

Mi is próbálkozunk már 4 hónapja, és hasonlóan ki tudok akadni.Szerintem ez normális reakció.Én a helyedben kérnék a dokitól egy vérvételre is beutalót, és nézzétek meg a hormonszintedet, főleg a progeszteron megléte fontos.Múlt hónapban én is ellátogattam dokihoz és vérvételre, jó volt, mert úgy éreztem tettem vmit az ügy érdekében.Most már Duphaston segítségével indulunk neki ennek a hónapnak, mégha nem is volt annyira alcsony a progi, a doki szerint ez növeli az esélyeimet...

Drukkolok neked és írjál hogyan alakulnak a dolgok!

2013. dec. 10. 22:08
 10/26 anonim ***** válasza:

El sem jutok odáig, hogy teszteljek. :(

Mindig megjön még előtte. Most pl. 23 napra jött meg, holott 26-27 napos szokott lenni a ciklusom.

De én dokihoz járok, IR-em, pajzsmirigy alulműködéssel és magas prolaktinnal.

Már javulnak az eredményeim, de még mindig várat magára a pici

2013. dec. 11. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!