Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Menjek inkább másik orvoshoz?...

Menjek inkább másik orvoshoz? (PCOS)

Figyelt kérdés
1 éve járok endokrinológushoz, de mindig csak a Meforalt irja fel és azt mondja, hogy még várjunk. Ma voltam ismét nála és mondtam, hogy jó lenne ha megnézné a hormonjaim erre azt mondta, hogy amig nincs vérzés addig nem kell.

2013. dec. 5. 14:49
1 2
 11/15 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Nem tudom, mennyire nem engedhetik meg maguknak a szüleid, hogy némi pénzt áldozzanak az egészségedre. Mindenesetre itt egy link a mens mentis árlistájáról : [link]

Amire neked szükséged lenne : első konzultáció (belgyógyászat), és utána el fognak küldeni laborvizsgálatra. A labor árakat le tudod tölteni PDF-ben rögtön a diagnosztika felirat alatt találod. Nem kell minden hormonodat megnézni, az sem lenne olyan horribilis összeg.

Nem kell rögtön többszázezres számlákra gondolni. A rendes kivizsgálás és ellátás itt alap, kifizethető áron.

Én ide mennék a helyedben inkább, mint hogy fölösleges köröket fussak sztk alapon.

Mielőbbi javulást kívánok!

2013. dec. 5. 17:54
 12/15 anonim ***** válasza:

Hát azért ha az ember mindent a MensMentisben csináltat, az sajnos nem olcsó.

Első konzultáció: 12 ezer.

Laborból amit szinte biztosan kérnek: LH, FSL, ösztradiol, prolaktin, TSH, cortisol, tesztoszteron, SHBG, de lehet még progeszteront is, esetleg 17-OH-progeszteront, DHEAS-t...

Na meg a cukorterhelés inzulinnal....ez így 25600 forint körül van...

Szóval közel 40 ezerből jönne ki az első látogatás.

Szerintem érdemes keresni egy dokit, aki legalább arra hajlandó, hogy beutaljon a laborvzsgálatokra, és aztán elmenni a Menstmentisbe..

2013. dec. 5. 19:55
 13/15 anonim ***** válasza:

A mensmentis-ben elfogadnak sztk vérvétel eredményt is. Én pl a 3 és 21. napi hormont megoldom sztk nögyógyásztól kapott beutalóval. A terhelést a centrumlab-nál csináltatom mivel a kórház laborjávban áz lenne ülni 2 órát a folysón lévő fa padon. A terhelés nem egész 9000Ft Tehát 20-ból kijönne.

Kérdezö ha ennyire nincs pénz akkor a diétát meg tusos azért oldani? mert azért a mi étrendünk alapanyagaink sajnos drágábbak mint a sima.

2013. dec. 5. 21:27
 14/15 A kérdező kommentje:
Diétát próbálom megoldani, csak a apumnak nem jó amit nekem kéne ennem így nehéz
2013. dec. 5. 21:33
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia nekem sokáig rossz dozisba adtak a Merkformint..elmentem magán dokihoz akinek elmondtam babát szeretnénk de nem jon :( felemelte 3*850 merkforminra dietat nagyjából betartottam...dia wellness liszttel főzök,hasonlít a fehér lisztet de ezaz egEtlen jo liszt :))

Kicsit drága :(( pajzsmirigyem be lett állítva,napi 5km szobabicikliztem es 5 honap után kismama vok :))

Szóval fontos a jo kezelés..engem debreceni klinikán kezeltek igy mint téged...

2013. dec. 7. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!