Valaki segitene? Már teljesen ki vagyok (PCOS)
Figyelt kérdés
4 évig szedtem fogamzásgátlót mert össze vissza volt meg erre az endokrinológus irt fel fogamzásgátlót 4 évig szedtem, majd abbahagytam márciusba mert babát szeretnék. De nem hogy baba nincs még menstruációm se. 3-as kezelést csinálom március óta, azóta 1x jött meg októberben de az is inkább barnázás volt és 2 hétig tartott. Már teljesen elvagyok keseredve, hogy sose lehet majd gyerekem. Mi a teendő ilyenkor? Normál testsúlyú vagyok, úgyhogy leadni sincs miből. L/222013. dec. 3. 09:53
1/5 anonim válasza:
Sajnos csak várakozni lehet, és továbbra is tartania 3as kezelést. Drukkolok. 1 évet érdemes csinálni elkeseredés nélkül.
2/5 anonim válasza:
Szia érdemes a kezelés közben kivizsgáltatni a többi hormont is:pajzsmirigy, progeszteron, prolaktin.
Sajnos a PCOS a többi hormon működését is összezavarhatja, és a tünetei ugyanazok.
Sajnos ezek a folyamatok sokáig tartanak, de ne add fel.
Addig menj orvostól orvosig, amíg valaki nem segít.
Lehet hogy a gyógyszeradag kevés, vagy a diétát nem jól csinálod.
3/5 anonim válasza:
Igaza van az utolsónak. PCOS-t több minden okozhat. Érdemes felkeress egy másik orvost. Nem a bizalmatlanság miatt, hanem több szem többet lát alapon. Vidd az előzményeid, mondd hogy babát szeretnél és, hogy szeretnél egy kivizsgálást mi okozhatja nálad a pcos-t. Hosszú folyamat lesz, érdemes időben elkezdeni. Én voltam anno MRI-n és teljes hormonvizsgálaton, néztek cukrot is, sőt kaptam gyógyszert is... L/22
4/5 anonim válasza:
Szia! Sajnos a fogamzásgátlók is jól felboríthatják a hormonháztartást. Próbáld ki a gyógynövényeket, sokat segíthetnek a hormonháztartás, a ciklus helyreállításában is.Van egy cikkem egy doktornő saját esetével, akinek PCOS-a volt, műtét nélkül nem lett volna esélye a babára és a gyógynövények segítettek neki műtét nélkül is.Ha esetleg érdekel, akkor szívesen beszkennelem és elküldöm Neked emailben. Nem kell elkeseredned, Neked is lesznek gyermekeid.Ne is gondolj az ellenkezőjére!Sok sikert!
5/5 anonim válasza:
Nem irt fel senki neked climofen gyogyszert? ( Clostybegit)
Az segitene szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!