Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Valaki segitene? Már teljesen...

Valaki segitene? Már teljesen ki vagyok (PCOS)

Figyelt kérdés
4 évig szedtem fogamzásgátlót mert össze vissza volt meg erre az endokrinológus irt fel fogamzásgátlót 4 évig szedtem, majd abbahagytam márciusba mert babát szeretnék. De nem hogy baba nincs még menstruációm se. 3-as kezelést csinálom március óta, azóta 1x jött meg októberben de az is inkább barnázás volt és 2 hétig tartott. Már teljesen elvagyok keseredve, hogy sose lehet majd gyerekem. Mi a teendő ilyenkor? Normál testsúlyú vagyok, úgyhogy leadni sincs miből. L/22

2013. dec. 3. 09:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Sajnos csak várakozni lehet, és továbbra is tartania 3as kezelést. Drukkolok. 1 évet érdemes csinálni elkeseredés nélkül.
2013. dec. 3. 10:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia érdemes a kezelés közben kivizsgáltatni a többi hormont is:pajzsmirigy, progeszteron, prolaktin.

Sajnos a PCOS a többi hormon működését is összezavarhatja, és a tünetei ugyanazok.

Sajnos ezek a folyamatok sokáig tartanak, de ne add fel.

Addig menj orvostól orvosig, amíg valaki nem segít.

Lehet hogy a gyógyszeradag kevés, vagy a diétát nem jól csinálod.

2013. dec. 3. 14:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Igaza van az utolsónak. PCOS-t több minden okozhat. Érdemes felkeress egy másik orvost. Nem a bizalmatlanság miatt, hanem több szem többet lát alapon. Vidd az előzményeid, mondd hogy babát szeretnél és, hogy szeretnél egy kivizsgálást mi okozhatja nálad a pcos-t. Hosszú folyamat lesz, érdemes időben elkezdeni. Én voltam anno MRI-n és teljes hormonvizsgálaton, néztek cukrot is, sőt kaptam gyógyszert is... L/22
2013. dec. 4. 11:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Sajnos a fogamzásgátlók is jól felboríthatják a hormonháztartást. Próbáld ki a gyógynövényeket, sokat segíthetnek a hormonháztartás, a ciklus helyreállításában is.Van egy cikkem egy doktornő saját esetével, akinek PCOS-a volt, műtét nélkül nem lett volna esélye a babára és a gyógynövények segítettek neki műtét nélkül is.Ha esetleg érdekel, akkor szívesen beszkennelem és elküldöm Neked emailben. Nem kell elkeseredned, Neked is lesznek gyermekeid.Ne is gondolj az ellenkezőjére!Sok sikert!
2013. dec. 7. 21:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem irt fel senki neked climofen gyogyszert? ( Clostybegit)

Az segitene szerintem!

2013. dec. 11. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!