PCO-s vagyok, Metfrormint szedek, de valamiért nem jön meg. Segitene valaki? (Lent)
Figyelt kérdés
Metformin előtt 2havonta volt menstruációm,az orvossag elkezdese utan ez csökkent 55napra,44napra, majd 36napra. Most olyan 30körül gondoltam,h lesz,de nem.. már 40napnál járok,és nem értem mi lehet az oka. Tapasztalt valaki ilyet? (Orvosom 9nap mulva jön csak)2013. nov. 12. 23:04
1/6 anonim válasza:
Nekem akkor lett mindig rosszabb ha nem tartottam a dietat rendesen...
3/6 A kérdező kommentje:
Én eddig sem ettem kenyeret,tejterméket stb... Az étrendemen nem kellett tul sokat változtatni..Most jobban figyelek a szénhidrátra. A mozgás megvan,napi 10órát dolgozok,álandó emelgetés,szaladgálás... Ugyanugy étkezem mint mikor elkezdtem szedni a bogyót.. Már 41nap,és még mindig semmi.. Igen,bárcsak terhes lennék.. :)
2013. nov. 13. 20:34
4/6 anonim válasza:
Nem jo a diéta (hány g-ot kell tartanod?) kenyeret enni kell, csak nem mindegy, milyet. Teljes kiorlesut, vagy graham liszteset.
Vagy nem jo a gyógyszer, vagy nem jo az adag
Vagy mindkettő.
Ellenőriztek mar azóta, mióta szeded? A dokiknal háromhavonta van vervetel, es kontroll.
6/6 A kérdező kommentje:
Vannak etelek amit nem birok megenni kenyer nelkul,d akkor is teljes kiörlésü magvas kenyeret veszek.. Persze,voltam dokinal,minden ok volt. Legkozelebb januar vegen kellene mennem,de ha tovabbra se jön meg,elmegyek jövő héten. Akár még fel is fázhattam,akkor pedig minel elobb el akarok menni. Köszi a segitseget. Esetleg valaki jart még igy?
2013. nov. 14. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!