Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Miért nem tudok teherbe esni?

Miért nem tudok teherbe esni?

Figyelt kérdés
Semmi rendellenességem nincs. Másfél-2 éve próbálkozunk hiába.
2013. nov. 28. 13:29
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Voltál már kivizsgáláson nőgyógyásznál? Számtalan oka lehet ha egy nő nem esik teherbe. Lehet a párodnak nem megfelelő a spermája (minősége, mennyisége), vagy hormonális okai vannak, pajzsmirigy, ciszta, petevezeték elzáródás, nem megfelelő peteérés, stb. Tényleg rengeteg oka lehet. El kell menni kivizsgálásra, hátha megtalálják az okát.
2013. nov. 28. 13:33
 2/24 anonim ***** válasza:
46%
Sajnos van úgy, hogy teljesen egészséges embereknek is nehezen megy, nem lehet megmondani miért...:(
2013. nov. 28. 13:34
 3/24 A kérdező kommentje:
Voltam én is, a férjem is, mindkettőnkkel minden oké. Sőt, a biztonság kedvéért több orvosnál is jártunk, semmi eltérés nincs egyikünkben sem. Vitaminokat kaptunk, de azzal sem sikerült teherbe esni.
2013. nov. 28. 13:35
 4/24 anonim ***** válasza:
Átmosást nem csináltak?
2013. nov. 28. 13:37
 5/24 A kérdező kommentje:
Nem csináltak. De konkrétan ez mit jelent?
2013. nov. 28. 13:40
 6/24 anonim ***** válasza:
Az én bátyám és sógornőm is már több dokinál jártak, mindenféle kivizsgáláson. Minden rendben van mindkettőnél. Mégis 5,5 éve nem jön a baba. Most erre mit mondjak? Senki nem tudja mi az oka, szervi oka elvileg nem lehet, de mégse jön. Passz. Van ilyen sajnos.
2013. nov. 28. 13:42
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Az nagyon ritka, de persze előfordul, hogy semmi gond, mégsem jön a bébi. Az viszont gyakoribb, hogy van gond, de az orvos nem veszi észre. Szerintem menjetek el egy meddőségi kezelésre, és ott célirányosan kézbe vesznek benneteket. Esetleg nem ártana egy ednokrinológust is felkeresni.
2013. nov. 28. 13:50
 8/24 Nitókrisz ***** válasza:
Lehetnek lelki okai is. Miota probalkoztok?
2013. nov. 28. 17:09
 9/24 Nitókrisz ***** válasza:
Aaa, ne haragudj, elozo vagyok - nem olvastam rendesen el, most mar latom miota :) de ne idegeskedj szerintem, lehet tenyleg lelki okok miatt.
2013. nov. 28. 17:10
 10/24 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Olyan nincs, hogy minden rendben, mégsem jön a baba. Az viszont sajnos gyakori, hogy nem találják meg a problémát.

Például hiányos kivizsgálás miatt. Sajnos ez a tudományág még nagyon gyerekcipőben jár, több a találgatás, mint a biztos tudás, ezért az is előfordulhat, hogy ismert a probléma, de nem hozzák összefüggésbe a sikertelenséggel, vagy épp megoldásuk nincs rá.

Nem szabad leállni a vizsgálatokkal addig, míg ki nem derül mi a baj.

Esetleg ha leírod, milyen vizsgálatokon vagytok túl, milyen eredménnyel, meg tudnánk mondani mi nem volt még, amit esetleg érdemes lenne megcsináltatni.

2013. nov. 28. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!