Vékony pcosok nektek hogyan sikerült teherbe esni? Minden praktika érdekel, természetes gyógymódok, talp masszírozás stb. (tudom diéta, mozgás)
szia!nekem most írták fel a merckformin xr 500at!de nem merem beszedni mert 160cm vagyok és 48kg!cukrot nem eszem!de igy is fogyok!:(félek hogy mégjobban lefogynék az xrtől!amit nem kellene!clostyt szedtem 2x1től lett pém egy nagy cisztával együtt!1x1 től semmi!3.hónapban már nem szedtem!barátcserjétől viszont 2havonta volt pém!sajnos 3hónapnál tovább nem lehet szedni!
nem tudom mit csináljak mert annyira nem vészes a terhelt inzulinom endokrinologus szerint
Attól, hogy vékony vagy, még beszedheted a Metet, csak oda kell figyelni.
Én 161 cm vagyok és 46 kg, én is XR-t szedek, napi 1 szem 500 mg-osat. És nem fogytam:D
180-200 g CH-s diétán vagyok. A dietetikus azt mondta, hogy nyugodtan egyek zsírosabb húsokat, zsírosabb tejfölt, tejet, sajtokat, olajos magvakat.
még nemtudom mert mondta még az inofolic ètrendkiegészítőt hogy hasonlo a merckforminthoz csak ettől nem fogynék..:-S
de azt se tudom melyiket szedjem:-S ez a por elég drága és 3hónapig lehet szedni...és ha nem használ kidobtam elég sok pénzt rá...lassan 2éve hogy próbálkozunk....meg az is bennem van hogy az xrtől még rosszabbak lesznek az eredményeim amit nem szeretnék mert igyse annyira rossz....páran irták hogy csak rosszabb lett tőle az IR je
inzulin OGTT
t. 0 min <2 mIU/l
120 min 45.5mIU/l
glukoz 0 min 4.3mmol/l
120min 5.3mmol/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!