Ti hogy tettétek túl magatokat azon, hogy nem jön össze a baba?
Hogy tereltétek el a gondolataitokat?
Én nem tudok másra gondolni,csak arra,hogy nekem miért nem jön össze a második baba.(már van egy 6 éves fiam)
Valahogy túl kell lépnem rajta.....de hogyan???!!
Én ugyan ezekbe a cipőkbe járok!Sajnos hiába próbálkozunk kb egy éve,plusz ha hozzáveszem, hogy egy évig megszakítással "védekeztünk", ami tudjuk nem nyújt 100százalék védelmet... :( Én is minden hónapban produkálom a jeleit a terhességnek,szédülés,mellfájás!,hangulatingadozás,alhasi szúró érzés stb. SEMMI
Nem értem,,,most döntöttem el, hogy felkeresem az orvosom,de mindig húzom az időt,félek elmenni, nehogy olyat mondjon...
Nekem is mindenki azt mondja, hogy ne stresszeljek rá,de ha valakinek az életben más vágya sincs minhogy életet adhasson egy babának, az hogy a Pi@ába ne erre gondoljon???
Nekem a dokim hormongondok miatt, az esküvőnk után 2 hónappal közölte, hogy nem lehet gyerekem.
Ezt a másfél év próbálkozás is igazolja. Hiába normálisak az értékeim a gyógyszeres kezelés miatt. Semmi értelme tömni magamba, mert nem használ.
Sokat sírtam, azt hittem elfogytak már a könnyeim, de egyenlőre még nem. Hullámokban tör rám, hogy nekem soha nem lehet gyerekem... ilyenkor sírógörcsöt kapok. Aztán megnyugszom, és hónapokig nem gondolok rá. Majd megint idővel előjön...
Feladtam a reményt. De azon nem tudom túltenni magam, hogy egy selejt vagyok, nem lehetek anya, és hogy a férjem miattam nem tudja meg soha milyen apának lenni...nagyon fáj:(
Úgy vagyok vele, hogy ennek biztos van oka. Talán pocsék szülő lennék, és nem érdemlem meg, hogy kisbabám legyen... nem tudom.
Elfogadni még nem tudtam. Talán 5-10 év múlva...Azt remélem, hogy az idő segíteni fog.
27/N
"Talán pocsék szülő lennék, és nem érdemlem meg, hogy kisbabám legyen... nem tudom. "
Gondolod, hogy ez úgy megy, h az kap kisbabát, aki kiérdemelte? Meg csak az, aki jó anya lenne? És az az anya, aki a 6 hetes gyereke fejét szétverte, mert neki szülés utáni depressziója volt csak hát b....ott szedni a gyógyszereit?
Amúgy én is azt várom, h lecsengjen ez a pár év, amíg még szülhetek. Utána biztos elmúlik a vágy a gyerek után. Csak ezt kéne valahogy kibírni. Én már csak a túlélésre játszom, nem érdekelnek már csodaszerek, amik persze mindig csak másokon segítenek, nekünk mind hatástalan, nem érdekel, h valakinek menstruáció alatt is sikerül meg dupla gumiban tablettával, szóval a nagy sikersztorik sem. Nem szedek már semmilyen vitamint hónapok óta és nem nem érdekel, ha szex után kifolyik az összes sperma. Mert mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!