Van itt olyan aki Július 15. re van kiírva? Hogy érzitek magatokat? Kisfiú vagy kislány lesz? Mi lesz a neve? Apuka bent lesz a szülésnél? Első baba lesz?
júl 20, első baba, kislány, apa kint lesz de rettentő izgatott, jobban aggódik, mint én, állandóan erről beszél
:)
én is megkaptam a "lemarad a legmaghatóbb pillanatról stb" de erre mindig azt mondom, hogy a császáros, örökbefogadott, hirtelen született és apa nem ért oda típusú babákat akkor nem szereti az apjuk?
Pedig a férjem állatorvos, bírná a látványt, csak én nem akarom, hogy bejöjjön, ő meg azt mondta, legyen, ahogy nekem jó, ha közben meggondolom magam, ott lesz
2-es vagyok. Én valahogy nem szeretném, hogy nézze a szenvedésemet, tudom, hogy nagy divat az apás szülés, de lehet, hogy csak szégyenlős vagyok?:P
Egyébként nem is bírja az ilyen "helyzeteket", én sem bírnám, pl. a fogorvosnál sem nézek oda, hogy milyen eszközöket használ...brrr! Az orvos is kérdezte, hogy a köldökzsinór elvágására sem akar bejönni, de szerintem kihagyjuk, bár ki tudja mi lesz belőle a végén. Nekem az is nagy segítség, hogy ott lesz a folyosón. Így is szinte azonnal láthatja majd a picit. Nem követheti mindig mindenki a "trendet", engem az sem érdekelne ha valaki a szomszédját hívná be magához a szüléshez, magánügy! :)
Július 8-ra vagyok,és nekem is Balázsom lesz mint az első válaszolónak :) Második gyerek lesz,már van egy 2 éves kislányunk,aki most apával pancsol a medencében,én meg felpócolt lábakkal netezek,mert tiszta víz az egész (nah nem a medencézéstől :(
Apa bent lesz a szülésnél,az elsőnél is bent volt.
Jósló fájások hol vannak hol nem,inkább csak haskeményedés ,de az egész nap.
Remélem Ti jobban bírjátok!
Sziasztok!
Én júli 20ra vagyok kiírva. Apás szülés lesz, remélem minden rendben lesz és nem apával kell többet foglalkozni, ha elájul...: :o) De nagyon szeretne bent lenni, főleg miután tegnap megnéztük a szülőszobát, teljesen odavan, alig várja már. Első baba lesz. kislány és Léna lesz a neve.
Sajnos én is csak a szobából nézem a medencét és semmi étvágyam. Ma csak 1 kg barackot tudtam letolni és össz- vissz egy zsemlét. :(
Én nem vizesedek és fogalmam nincs mi az a keményedés és a jóslófájás. :)
Kitartás nektek ebben a melegben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!