Van itt olyan aki Július 15. re van kiírva? Hogy érzitek magatokat? Kisfiú vagy kislány lesz? Mi lesz a neve? Apuka bent lesz a szülésnél? Első baba lesz?
Figyelt kérdés
2012. jún. 30. 15:52
11/13 anonim válasza:
július 16 a mi időpontunk
második baba lesz, Levente :D
Apa benn lesz, az első fiúnknál is benn volt, szegénykém már lelkileg készül rá. de mondtam neki bármikor kimehet, ha úgyérzi nem bírja.
Hogy érzem magam, utáltam az esős időt, most utálom a meleget és visszasírom az esőset. :D a vége már tényleg csak teher, sehogy sem kényelmes, húzódik a bőröm.
jóslók is naná, hogy hajnalban jelentkeznek...
mindenkinek kitartást
majd még jelentkezzünk
hajrá júliusi babák!
12/13 A kérdező kommentje:
Az az egészben a legszebb hogy nekem is július 15én van a szülinapom. Páromnak 17én
2012. jún. 30. 23:27
13/13 péntek judit nikolet válasza:
Szia!
Én Júli 25.re vagyok kiírva!
Kicsit fáradékonyabb vagyok, nem igazán bírom ezt a nagy meleget.... Kicsit vizesedek is! Nálunk kicsi lány lesz Zoé lesz a neve és második baba! Apuka kint marad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!