Pumba kérdése:
Ha úgy alakul hogy inszeminációval termékenyítenek meg, akkor Én-Mi választhatunk időpontot, vagy a Dr mondja meg, hogy mikor csinálja meg?
Figyelt kérdés
2013. okt. 6. 12:44
11/13 Manka68 válasza:
Szia!
Nem akarlak elkeseríteni, de ha a párod eredménye nagyon rossz, lehet hogy már nem is javasolják majd az inszemet, hanem rögtön lombikot. Azt viszont csak stimuval célszerű. De nem kell tőle megijedni, nem olyan nagy cucc az, inkább csak anyagilag sok.
12/13 anonim válasza:
A mai orvostudomány szemlélete ilyen, hogy azonnal a mesterséges beavatkozásokat javasolják, a tünetet kezelik. Pedig néha talán nem ártana megvizsgálni, hogy mi okozza a tüneteket, és hogyan lehet változtatni a fennálló állapoton természetes módon. Szemléletváltással, életmódváltással, a lelki életünk gatyába rázásával, stb. Nekem is hasonló problémám van, de valami azt súgja, nem helyes azonnal mesterséges eszközökhöz nyúlni. Pedig nekem is ezt javasolták.
13/13 anonim válasza:
Manka68nak: van donoros inszem is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!