Ha úgy alakul hogy inszeminációval termékenyítenek meg, akkor Én-Mi választhatunk időpontot, vagy a Dr mondja meg, hogy mikor csinálja meg?
A ciklusod mondja meg. :-)
Hogy melyik ciklusban csinálják az függ attól, megvan-e minden szükséges kivizsgálásotok, mekkora a várólista, és persze ti is mondhatjátok azt, hogy ne novemberben, hanem decemberben legyen.
:-)
Biztosan az inszemináció a megoldás? Mennyi ideje próbálkoztok? Valami kimutatott akadálya van annak, hogy spontán sikerüljön, vagy csak régóta vártok, és felgyorsítanátok? Én amondó vagyok, hogy ha nem vagy még nagyon benne a korban, és van esély a spontánra, inkább adjatok magatoknak még egy kis időt!
A férfiak számára is nehéz lelkileg egy inszem. No meg aztán, hadd döntse el az a kis lélek, hogy mikor költözik be, ne kényszerítsétek ide. Az persze más, ha valami egészségügyi probléma miatt ki van zárva a spontán teherbeesés!
Én is 2 éve várok babára, javasolták az inszemet, de inkább várok, mert egyébként minden leletünk rendben. Volt egy hosszú időszak, amikor nagyon kivoltam lelkileg, rágörcsöltem, nem csoda, hogy nem jött össze. Most próbálok lazulni és bizakodni, elfogadni azt, hogy ezt akarással nem lehet siettetni, mert ez nem egy projekt... Persze ez csak az én véleményem, nem ítélem el azt, aki másképp gondolja.
Nálunk nagy a baj..bár mihez képest..
Páromnak a spermája 5%a él,de az is lassú..így nagy az esélye hogy ez vár ránk..azért kérdezősködöm előre.hogy mi hogyan működik..Én már a lelki terroron tulvoltam mikor ezt megtudtam..most álltam fel,4 hónapomba került felállni..de úgy döntöttem nem adom fel az álmom,s ha így kell,hát legyen így gyermekem..
Ha alacsony a spermaszám, az csak egy pillanatnyi állapot. Nem törvényszerű, hogy örökre úgy marad. Életmódváltással, több mozgással, a táplálkozási szokások egészségesebbé tételével, forró fürdők, szoros alsók kerülésével, dohányzás, alkohol elhagyásával és erre szolgáló vitaminkészítményekkel lehet változtatni rajta.
Sőt, műtéti úton is kezelhető, nézzétek meg közösen ezt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!