1/13 anonim válasza:
Hát volt PÉ-d, ez szépen látszik, mást nem lehet mondani.
2/13 anonim válasza:
Szerintem is volt ovud! A továbbiakat még korai megmondani, mert úgy látom, a dpo. 10. napon vagy!
3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,de azért reménykedhetek az emelkedést illetően?
2013. okt. 3. 14:07
5/13 anonim válasza:
2 nappal későbbre tenném az ovut. Világosan látszik, hogy volt.
6/13 anonim válasza:
Én azért válaszolok a kérdésedre! :)
Igen...elég biztató...Szépen kúszik felfelé!Ha min.12 napig e körül mozog az nagyon jó jel lehet!Drukkolok!
7/13 anonim válasza:
Figyelj, ebből tényleg nem lehet semmire következtetni. Bíztatni meg azért nem bíztatlak, mert rosszabb utólag koppanni.
A hőgörbe nem alkalmas terhesség megállapítására. 5 nap múlva kiderül, természetesen megy a drukk.
9/13 A kérdező kommentje:
Már csak azért is reménykedek mert,2nap múlva jönne a nemvárt,és még nagyon fent van a hőm,de ha megnézitek az előző ciklusomon végével kezdtem mérni,és akkor már igen csak lent volt,36,2.
Kíváncsian várom...
2013. okt. 5. 12:48
10/13 anonim válasza:
Nagyon szép!!!!!!!!Szorítok!Megírod hogy mi lett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!