Bromocriptin okozott ilyet nálatok?

Figyelt kérdés

Már több mint 1 éve szedek Bromót, tavaly 4 hónap után sikerült is vele teherbeesnem, de meghalt a baba 9 hetesen. Most voltam egy endokrinológusnál, akivel megbeszéltük, hogy a napi fél szemet felemelem napi egy szemre, mert ugyan az értékem a középértéken van, de hátha jót tesz.

Nálam a menzesz előtt rendszeresen van több napi barnázás. Miután észleltem, hogy ebben a hónapban is jelentkezett, a megbeszélteknek megfelelően megemeltem az adagot, erre elmúlt a barnázás és nem jön meg. Elvileg nem ciklusfüggő a szedése...

Terhes biztos nem vagyok, teszteltem és a hónap sem volt eseménydús sajna egy bekapott fertőzés miatt...

Valakinél volt ilyen? Kicsit kétségbe vagyok esve, hogy most már a menzim sem jön meg...

2013. szept. 23. 17:41
 1/1 anonim ***** válasza:
Igaz, én csak napi fél szemet szedek a tejelválasztás megszüntetésére, és a barnázás eltüntetésére, de most tartok a 40. napon, és még mindig nem jött meg. Rendszeres 31 napos ciklusok mellett. És nem vagyok terhes. Nem tudom, hogy visszamenjek-e az orvoshoz, vagy várjak még egy darabig...
2013. szept. 23. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!