Milyen tapasztalataitok vannak az alábbi gyógyszerek szedésével kapcsolatosan? Meforal és Bromocriptin?
Túl vagyok az Endokrinológiai vizsgálatokon , az eredményeim jók lettek az orvos elmondása szerint .
A fent említett 2 gyógyszert kell szednem .
Hajnaltól - hajnalig olvasgatok fórumokon ilyen olyan tapasztalatokat . Most a tieitekre lennék kíváncsi .
Mellékhatás ?
Ki milyen adagokban szedte és meddig ?
Több hetes / hónapos szedés utáni tapasztalatok ?
Illetve hogy sikerült e állapotos lenni a gyógyszerek hatására ?
Bármilyen pozitív és negatív tapasztalatok érdekellnek !
Köszönöm előre is !
Szép napot mindenkinek ! :)
Szia! Én 7 évig szedtem Bromocriptine-t, 2,5 mg-osat napi 1,5 tablettát közvetlen elalvás előtt. A hozzászokás irtó nehéz volt nekem, minden reggel szédültem, émelyegtem, de legalább hatott, és pár hét után szinte panasz nélkül tudtam folytatni a kúrát. Hipofízis adenoma miatt szedtem, ami az egekbe emelte a prolaktint, és a Bromo segített, az adenomám az idei kontroll MRI szerint megszűnt létezni.
Meforal: van csökkent glükóz toleranciám, és pár napig szedtem a Meforalt, de nekem hasmenést okozott és abbahagytam. Azóta inkább rendszeresen táplálkozom, és IR diéta szerint étkezem. Viszont ha az orvos szigorúan előírta a szedését, akkor szedd! Nekem úgy írta fel, hogy: "Szedje ezt, biztos jobb lesz..." :( Remélem segítettem, fel a fejjel :)
Köszi a válszodat .
A proaktinom lett kicsit magasabb . Pajzsmirigy , hormonok,ultrahang,röntgenen minden jó lett.
Bromocriptint szedek, tobb, mint egy eve.
Nekem semmilyen mellekhatas nem volt, szerencsere, pedig nekem is voltak ismeroseim, akiknek nagyon sok gondot okozott a kezdesnel.
Fokozatosan kell hozzaszokni, en is amugy lefekves elott veszem be.
Én még csak ma kezdtem el szedni, napi 2 szemet reggel és este .
Reggel nekem necces lesz ha hányingerem lesz mint most ma volt , mert munka előtt nem lenne jó . :/
Nekem pm alulműködésem, IRem és magas prolaktinom van. Másfél éve szedem a bogyókat. Lthyroxint, Meforal 1000-ből 3mat 1 nap, a hasmenés nem akar megszűnni.
Bromocriptinből 1-et szedek naponta. Nekem gyönyörűen kihullott tőle a hajam egyharmada legalább. A fejem tetején 2 ujjnyira kiritkult a hajválasztékom, úgyhogy vigyázz vele!!!Ellenőrizd.
Szedek rá vitamint, és az rendbe tette. Remélem így is marad. Szépen visszanőtt.
Teherbe azóta sem estem. Valószínűleg azért, mert a hármas kezelés ellenére sem sikerül fogynom. Egy ideje már a koplaláshoz is visszatértem, de még mindig semmi eredmény.
27/N
Utolso, ne koplalj, mert csak kimerited a szervezetedet es baj lesz.
Naponta tobbszor egyel, legjobb 3 orankent. Nem birom a hapsit, de amikora Norbi kodok szerint etkeztem, par het alatt lement 10 kilo, pedig ettem vacsit is, es nem is tornaztam. Azota eskuszom az o modszerere. Probald ki Te is, ha gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!