Május 29 óta szedek meforált a doki javaslatára pcos-re baba ügyben. Kb 4 havonta van spontán vérzésem, júni 1-én volt utoljára, azóta semmi. Teszt negatív. Mennyi idő múlva állítja be a vérzést? Mikortól jöhet össze a baba? Már 1 éve várunk rá.
Az endodokim szerint a PCO el nem múlik soha, csak most jó állapotú a petefészek.
Abbahagynád a gyógyszert, kiújulna ismét a sok cisztás petefészek.
IR-t néztek nálad? Pajzsmirigy-TSH mennyi? Lehet kevés a mennyiség.
Nekem nagyjából belőtte a 45napos ciklusom 32-re két hónap alatt.
És a TSH-ra a doki nem adott euthyroxot? Vagy szedsz a pm-re gyógyszert? Mert tudod ugye hogy NEM jó a TSH-d!!!!!!! Pm alulműködésed van. Ez is csinálhatja a hosszú ciklusokat!!! A babához a TSH-nak 2 alatt kell lenni, de legjobb ha inkább az 1-hez közelít.
Nekem 3,6-volt a TSH kusza össze-vissza ciklusok. Kaptam gyógyszert, 1,6-al estem teherbe.
Szerintem válts orvost feltétlen.
a TSH-d tényleg magas, kellene rá bogyó.
A ciklus beálláshoz meg türelem!
Olvasgasd a www.pco-szindroma.hu oldalon alul az igaz történeket!
Ja meg persze diéta, mozgás is a kezelés része, nemcsak a meforal.
Azért átjárhatóságit, mert nep képes felírni azt a k...va pm gyógyszert???? Lehet hogy rendbetenne az is.
Magánba nem tudsz menni? Merre laksz?
De igen is meg kell bolygatni, és helyre kell tenni azt a TSH-t.
ÚÚÚgy felbosszant amikor ilyet látok-olvasok. Komolyan. Az ilyen orvosok miatt teszed ki magad fölösleges időnek, várakozásnak, szenvedésnek. Tudom miről beszélek, én hat évet vártam, és hittem..........:(:(:( Úgy mint te. Bíztam a dokiban.
Figyi. Ha már van papírod a Met-ről az endodokitól, akkor azt simán felírja neked a háziorvosod is!!! Nyugodtan mehetsz, és kérlek menj is másik orvoshoz!
Elszomorít hogy ennyire nem foglalkoznak a problémáddal.
Nem kell mindent külön kezelni???? Ezek szerint úgy gondolja a dokid, hogy majd a Meforaltól helyreáll a pajzsmirigyed?????? ÁÁÁÁÁ
Bocsi, dühöngök most....... EGybe kell nézni, és együtt kezelni. MInden hat mindenre, minden befolyásol mindent!!! Azt a hétszázát........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!