Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Május 29 óta szedek meforált...

Május 29 óta szedek meforált a doki javaslatára pcos-re baba ügyben. Kb 4 havonta van spontán vérzésem, júni 1-én volt utoljára, azóta semmi. Teszt negatív. Mennyi idő múlva állítja be a vérzést? Mikortól jöhet össze a baba? Már 1 éve várunk rá.

Figyelt kérdés
Felszívódhatnak a cisztáim a gyógyszertől? A doki azt mondta,hogy zsúfolásig vagyok cisztával. :(

2012. júl. 14. 14:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Atyagatya. Én is pco-s vagyok és vékony.

Nagyon-nagyon érdemes lenne mondjuk valahol a közelben szétnézni, utoljára pest.

Tényleg ne hagyd rá, menj utána.

Azért nem ír a háziorvos, mert úgy tudom ő nem írhat, másrészt a normál tartományon belül van a TSH értéked, vagyis nagyon sokan erre azt mondják határértéken belül van, de ez a határérték az össznépességre nézve határérték, nem a kisbabára vágyók TSH határértéke.

Full cisztás petefészkekre D vitamin????

Hálát adok az égnek hogy elérhető közelségben találtam egy jó dokit. Tőled Tatabánya van legközelebb. Már megismerkedtem itt egy szintén problémával küzdő leendő anyukával aki szintén győri. Jól emlékszem ő Tatabányára ment magán endokrinológushoz. Azt hiszem ide: [link] Bármi kérdésed van bármivel kapcs. írj nyugodtan privit!

2012. júl. 14. 19:12
 12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Megpróbálom.
2012. júl. 14. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!