Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Bromocriptin okozott valakinél...

Bromocriptin okozott valakinél komoly mellékhatásokat?

Figyelt kérdés

Ez alatt azt értem, hogy rendszeres és erőteljes hányingert érzett-e valaki a szedés közben?

Már lassan egy hónapja szedem, egy hete tudom a felírt dózisban bevenni (napi 1x1 szemet) és minden reggel erős hányingerem van ébredéstől kb. 10 óráig. Okozott valakinél ilyen panaszt? Hogyan lehet ezen enyhíteni? Elmúlik, csökken ez az érzés? Már egész szemből csak 10db van a dobozban, utána kezdem a csökkentést az abbahagyás miatt.

Köszönöm szépen a válaszokat!

2009. aug. 17. 09:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem csak az első pár napon volt a szédelgés,utánna elmult.Érdemes este lefekvéskor bevenni.Te mikor szoktad bevenni?
2009. aug. 17. 11:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Én csak 3 szemet bírtam beszedni belőle.Én is ugyanúgy voltam, mint Te.Este bevettem, de másnap egész délelőtt szédültem, hányingerem volt.Éjszaka meg mintha altatóval aludtam volna.Orvos leállított róla.
2009. aug. 17. 12:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Mindig este, közvetlenül lefekvés előtt (fél 10-10 körül) szoktam bevenni. Az adagok emelésekor nem voltam ilyen rosszul tőle, csak az első nagyobb adagnál, következő nap már semmi bajom nem volt. Azóta van ez, mióta szedem a normál (1x1) adagot.
2009. aug. 17. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!