Miért nem esek már teherbe? Kivagyok idegileg már
Menjetek el a férjeddel kivizsgálásra.
Amúgy nem 'rolla', hanem róla.
Mióta nem védekeztek? Előtte mivel védekeztetek?
Ha már több, mint 1 éve, menjetek el mind a ketten kivizsgálásra.
Előttem már leírták, hogy ha mindketten elmentek orvoshoz és megállapítják, hogy egészségesek vagytok - valószínű lelki probléma, gát van a dologban. Lazítani kell, nem görcsölni rajta, ill.egyéb problémákon amik tudat alatt akadályozzák a teherbeesést. Igen, ez a legnehezebb.
Amit tudsz tenni az ügy érdekében a rendszeres testmozgás, kiegyensúlyozott étrend...ilyesmi, de a párodnak is.
Szia! Mindenképpen vizsgáltassátok ki Magatokat.Eléggé feszült lehetsz.A párodnak se kellene mindig kérdezgetni, hogy terhes vagy-e, mert az is egyre idegesebbé fog tenni.Nehogy már 22 évesen, 2 évi próbálkozás után lemondjatok a babáról.Csak nyugodjatok meg, sikerülni fog.
Érdemes lenne mindkettőtöknek egy mérgtelenítést csinálni, majd vitaminokkal, ásványi anyagokkal feltőlteni a szervezeteteket, felkészülni az áldott állapotra.Ha esetleg érdekel egy szülésznő cikk, természetgyógyász előadás erről, akkor szívesen elküldöm emailben. Sok sikert!
A harmadik mondatod nem értem. Úgy szeretnétek gyereket, mint ha már lemondtatok volna róla? Hogy érted ezt?
Valóban szörnyű lehet, ha a férjed folyton azt kérdezgeti, terhes vagy-e végre? (Azt hittem, ez csak az előző évszázadokban volt jellemző... Akár vissza is lérdezhetsz: Teherbe ejtesz-e már végre? - de egyik sem normális.)
Olyan nincs, hogy bekapsz egy gyógyszert és terhes leszel, ez így nem működik! Akarással nem lehet előidézni, a kis lélek akkor fog hozzátok költözni, ha ő úgy akarja. Dolgozz azon, hogy kiegyensúlyozott, stresszmentes, elvárásoktól mentes légkört teremts az otthonodban, ahová szívesen jön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!