Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elolvasnátok? Idegileg teljese...

Elolvasnátok? Idegileg teljesen kivagyok már? Mi ez ha nem terhesség? Csak bemesélem, és állterhes lennék? Volt már valaki itt állterhes?

Figyelt kérdés

2,5 évig próbálkoztunk a babával, mig végül összejött! 8 héten pedig elvetéltem:(! Ez volt 8 hete! Azóta nem jött meg. másfél hete fáj és érzékeny a mellem, feszült, érzékeny vagyok, mindenre hirtelen agressziven reagálok, vagy olyan dolgokon elbőgöm magam, amin nem kéne! (szerintem) sűrűbben járok pisilni, nem fél óránként, de óránként egyszer biztos, és annyit nem iszok... Szurkál a hasam alja, illetve mindjárt megjön érzésem van.

Tegnap a reggeli pisit elraktam, mert itt falun 15 kor nyitott a patika, vettem két tesztet (Gabrielt). Az egyiket a reggeliből megcsináltam, de zavaros volt és utána olvastam a tájékoztatón hogy zavarosból fars lehet az eredmény! A másodikat pedig egyből utána csináltam frissből, de az is negativ volt.

El akarok menni orvoshoz, főleg hogy a 6 hetes kontrollra még nem jutottam el, de ha most elmegyek, és még fiatal, nem fog látni semmit, ha egyáltalán van is valami?!

Szóval tudom hogy nem láttok belém, és nem is kételkednék a tesztben, ha nem lenne ennyire érzékeny a mellem! Fáj, a pólót sokszor nem viselem el magamon, és folyamatosan áll a bimbóm! Lehet ez csak a mensinek az előjele? Már teljesen kivagyok!:(

2013. aug. 22. 11:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a menzid lesz, főleg ha negatív a teszt, de mi volt zavaros? A vizelet? Nagyon szeretnél babát, azért van ez így, de szerintem nem vagy terhes! Kívánom, hogy mielőbb újra kismama legyél!
2013. aug. 22. 11:46
 2/12 A kérdező kommentje:
Igen a vizelet volt zavaros!
2013. aug. 22. 11:47
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Az érzékenységet, agresszív reakciókat, gyakori sírást nagy valószínűséggel a vetélés utáni lelkiállapot váltja ki.

Nem tudom, hogy spontán vetéltél-e, vagy kellett-e művi beavatkozás, de ha az utóbbi, akkor nagyon sürgősen vissza kellene menned kontrollra, hiszen egy művi beavatkozás szövődményekkel is járhat. Egyáltalán nem tartom kizártnak azt sem, hogy nem ürült ki a szervezeted, bár ha a tesztek negatívak, akkor valószínűleg nincs baba sem az előző terhességből, sem az azóta bekövetkező együttlétekből.

Én is 8 hetesen veszítettem el az első babámat. És a következő terhességig produkáltam az első terhesség tüneteit. Nagy valószínűséggel bebeszéltem magamnak a tüneteket.

Orvos mindenképpen lásson, ne tesztelgess. Hormonzavar, vagy bármilyen szövődmény is okozhatja ezeket a problémákat.

Remélem, hogy hamar rendbe jössz fizikailag és lelkileg is.

2013. aug. 22. 11:50
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonlót kívánok mint az első válaszoló de szerintem sem vagy az :(.
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok: a zavaros vizelet - állítólag - gyulladásra is utalHAT (nem készpénz persze)
 6/12 anonim ***** válasza:
6 hetes kontrollra miért nem mentél el? Érdemes lenne pedig dokihoz fordulni! Vagy egy pszichológushoz. Volt műtét vagy kitisztultál? Én is veszítettem el egy babát,de nem produkáltam tüneteket és a szexet sem kívántam jó darabig, annyira magam alatt voltam!
2013. aug. 22. 11:59
 7/12 A kérdező kommentje:

Spontán vetélés majd utána kaparás...!

Egyszerűen nem birom átállitani a fejembe az érzéseket!

Ugy gondoltam tul vagyok a vetélésen, és próbáltuk ugy nézni hogy nem volt egészséges, nem akart még jönni.

Mikor a kórházba a műtétre vártam, volt egy veszélyeztett terhes kismama aki 37 hétbe volt, és délelött még minden rendben volt mozgott neki a kicsi, délután pedig már nem találtak szivhangot:(( És akkor megváltozott bennem valami, mert ugy gondoltam hogy inkább még most az elején, mit a végén:((( Ugy sajnáltam szegényt, nem is tudom hogy lehet ilyet tulélni:'(

Szóval akkor erőre kaptam, és igaz hogy két és fél évig próbáltuk (hormon bajos vagyok, teli vagyok cisztákkal)

de ugy gondoltam, ahogy olvasgattam interneten ilyenkor sokkal könnyebb az első 6 hétbe teherbe esni, igy neki is feküdtünk elég rendesen!

De ugy néz ki egy újabb 2 év vár ránk:'(!

2013. aug. 22. 12:00
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is spontán indult majd missed lett!

A lányunk az első hónapban sikerült, már 3,5 éves. A kis tesóra 2 éve várunk és most 10 hetes vagyok :), a kettő között volt a vetélés (1,5 éve volt)! Hidd el kell idő neked, a szervezetednek, mivel volt kaparás, nem ajánlott 3 hónapig teherbe esni!

2013. aug. 22. 12:07
 9/12 anonim ***** válasza:

"hormon bajos vagyok, teli vagyok cisztákkal"

PCOS-s vagy? Kezelik a hormonproblémát?

Sajnálom ami veled történt. Menj vissza kontrollra mindenképp!

2013. aug. 22. 13:34
 10/12 A kérdező kommentje:

Igen PCOS-s vagyok. Nem kezelik! Kezelték..antibébivel! 22 éves koromig szedtem az antibébit, igy volt "kezelve" a probléma!

Nincs orvosom, illetve nem tudok jó orvost pest megyébe vagy pesten aki normálisan ki tudná kezelni! Tudom hogy életmódváltás is kell. Bár szerencsére cukrommal semmi bajom, de túlsúlyos vagyok sajnos.. Te is PCOS-s vagy?

2013. aug. 22. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!