Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez hogyan lehetséges? Nagyon...

Ez hogyan lehetséges? Nagyon kivagyok idegileg. Lehetek terhes, megint?

Figyelt kérdés
9 hetes volt a babám mikor együtt voltunk a párommal, a gumi lecsúszott de a végét megcsippantottam és kivettem benne volt a sperma. Gondolkodtam vegyek e eseményutánit, de még szoptattam igaz csak reggel és este és még a menzim sem jött meg.Olyan nagy baba volt hogy alig bírtam helyrejönni, még 8 hetesen is véreztem egy kicsit a szülés után. Most 3 hónapos a babám a menzim nem jött meg ezért vettem egy Walentin tesztet ami nagyon halvány pozitív. Teljesen kivagyok, van egy 3 éves kislányom is a kicsi fiam elég problémás gyerek, a fél terhességem kórházban töltöttem vele stb... A boltba nem jutok el egy hónapja nemhogy máshova. ...
2012. júl. 14. 12:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia. Én csak az én történetem írom le. Nekem van egy 3,5 éves kislányom. Van egy 15 hós kislányom, aki 6 hetes volt, amikor óvszer mellett megfogant a kisfiam. Most már 5 hónapos. Eszembe nem jutott, hogy babás lehetek. Szoptattam és nem menstruáltam. Aztán 19 hetesen megmozdu5t a drágám. Mai napig értetlenül állok. Nem tudom mi lehetett.
2012. júl. 14. 12:21
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha 9 hetes volt a babád, amikor együtt voltatok, és most 3 hónapos, akkor kb 4 hét telt el az együttlét óta, jól számolom? Az 6 hetes terhességet jelentene (fogantatáskor már 2 hetesnek számolják ugye) és akkor már elég erős pozitívnak kéne lennie szerintem a tesztnek.

Pár nap múlva csinálnék egy másik tesztet, ha erősödik a csík, akkor terhes vagy.

Nem tudom egyébként szülés után meddig maradhat hcg a szervezetben. Nekem volt egy vetélésem, és utána kérte a doki, hogy 2 hétre rá csináljak egy tesztet, hogy lássul, kiürült e a hormon a szervezetemből. tehát még egy pár hetes terhes vetélés után is marad hcg a vizeletben egy ideig.

Drukk, hogy ne legyél terhes.

2012. júl. 14. 12:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Pár nap múlva csinálj megint egy tesztet. Ha az is +, akkor egyértelmű. De lehet, hogy tényleg nem ürült még ki a szervezetedből a HCG.
2012. júl. 14. 12:31
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2012. júl. 14. 12:34
 5/9 A kérdező kommentje:
Semmi segítségem a férjem jövőhéten üzleti úton. A kutya nem fogja rám nyitni az ajtót. Barátok azok csak barátok mindenkinek megvan a mama baja. Sajna esélytelen a dolog ha meg is tartanám vagy koraszülés vagy egy késői vetélés lenne a vége. Inkább annak adná Jóisten akinek nincs és szeretne.
2012. júl. 14. 12:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy terhes,csak nem állt vissza még ahormonháztartás.Teszt van otthon?Egyéb terhességi tünetek vannak?Tesztelj jövő héten,de mindenképp keresd fel a dokit:Biztos,ami biztos!
2012. júl. 14. 13:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is menj dokihoz, ő majd megmondja. Drukkolok, hogy ne legyél babás!
2012. júl. 14. 16:00
 8/9 A kérdező kommentje:

Ma csináltam egy másik tesztet negatív lett :)

MAjd pénteken ismételek és utána hétfőn doki, mindenképpen elmegyek. Köszi a válaszokat!

2012. júl. 15. 18:14
 9/9 A kérdező kommentje:
Ma reggel is negatív lett a tesztem /x-epil/ Úgyhogy egy kicsit megnyugodtam, mostantól nagyon vigyázunk. Lehet hogy még a gyógyszerre is ráveszem magam, mondjuk az se tuti. na mind1 majd alakul.
2012. júl. 18. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!