19+2 hetes terhes vagyok. Nem érzem még mozogni a babámat. Már kivagyok idegileg. Volt aki hasonlóképp járt?
Itt is csomó olyat olvasok, hogy már 15-16 hetesen érezte a babát, hiába 1.baba, meg irják, hogy "ma nem mozgolódott annyit, baj lehet ez 18 hetesen?" Hát nekem nemhogy annyit, de semennyit nem mozgott még /vagyis hogy nem éreztem mozogni/. Annyira félek! :( Dokihoz 1 hét múlva megyek.
Valaki, aki szintén későn érezte a babáját? Vagy nem érezte és kiderült, hogy tényleg baj van?
ne aggódj! Én csak a 20. héten éreztem a babámat, (1. baba) azóta meg leállítani sem lehet. :) Nekem azt mondta a doki, hogy valószínű azért nem éreztem korábban, mert vastag a hasfalam (nem vagyok kövér vagy ilyesmi), és nagy erőt kell kifejtenie a bébinek ahhoz, hogy megérezzem. Erősödnie kellett még!
24 hkm
Ne aggódj, hamar fog változni a helyzet. 17 hetesen egyetlen egy mozgást éreztem éjjel, mert nem aludtam, aztán 18 és fél hetesen a következőt is éjjel, mert szintén nem aludtam, a harmadikat 20 hetesen. Napi mozgást, de eleinte még nagyon enyhét, amolyan bélmozgásra emlékeztetőt 21+4 héttől érzek. Azóta kb. 4 olyan napom volt, hogy csak éjjel éreztem.
27+6 hkm
Ne aggódj! Ez attól is függ, milyen vastag a bőröd, hol tapad a méhlepényed...
Én az első babámat várom, az első mozgását 16. hét körül éreztem, de azután semmi, rendszeresen pedig a 19-20. héttől. De nekem nagyon vékony a bőröm, bár mellső fali a lepényem, ami állítólag tompít rajta...
De tényleg nincs min aggódnod, biztos nemsokára megérzed... A babád biztos, hogy mozog! Gondolom UH-n láttátok is... Később meg azt fogod várni- amikor nincs már elég helye és erősen üt, rúg, ami mellesleg kellemetlen és néha fájdalmas- hogy mikor alszik már el, vagy mikor pihen egy kicsit... :)
32 hkm
Én pontosan 19+5 hetesen kezdtem el először érezni a babámat (első baba, mellső fali lepény)!
Ne aggódj, hamarosan bejelentkezik és utána már többször is naponta :) Imádom! :)
28 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!