Szerintetek lehetek terhes, volt valaki aki hasonlóképp esett teherbe?
Figyelt kérdés
Menstruációm után 1 nappal voltam a férjemmel, amikor nem védekeztünk, gondoltam nagyon kicsi az esély ilyenkor teherbe esni, főleg nekem, akinek elég nehezen ment. Most menstruálnék, még csak a ciklusom 27. napjánál tartok, de eddig mindig a 26. napon jött meg. A hasam görcsöl már 4-5 napja, de semmi nem akar megjönni, csak szenvedek vele.2012. aug. 24. 13:09
1/7 anonim válasza:
teherbe lehet akkor is esni, nincs kizárva, de az is lehet hogy csak késik. vegyél egy tesztet és reggeli elsőből csináld meg, az többet tud mondani mint akárki itt
2/7 anonim válasza:
Nekem ugyanígy lettek az ikreim...
3/7 A kérdező kommentje:
Kedves első, ha elolvastad volna rendesen a kérdésemet, akkor nem írtál volna inkább rá semmit. 2 gyerkőcöm van, úgyhogy szerintem hagyd meg magadnak a kioktatásod.
2012. aug. 24. 13:18
4/7 anonim válasza:
Szerintem igaza van az elsőnek. Valóban kicsi akkor még az esélye, de megeshet. Mivel már késik, tesztelj. Ha negatív, akkor csak késik, mert ha akkor teherbe estél, azt már kimutatná. Persze tudom tapasztalatokra vagy kíváncsi, de attól, hogy xy-nak volt korai peteérése, és terhes lett akkor, attól még nem biztos, hogy nálad is ez a helyzet, szóval nem lennél előbbre vele.
5/7 anonim válasza:
Szerintem nem kioktatott az első válaszoló, tök igaza van ...mi itt csak találgathatunk.......
6/7 A kérdező kommentje:
Oké, bocsi első, valóban. :)
2012. aug. 24. 13:55
7/7 anonim válasza:
első vagyok
nem kioktatás volt... hiába írom ide, hogy nekem így lett a pici lányom, nem biztos hogy neked is így lesz és baba lesz. feleslegesen meg nem szeretek sem reményt kelteni sem rémisztgetni senkit sem, nem szokásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!