Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Kinek hány petéből és mennyi...

Kinek hány petéből és mennyi idő után sikerült a baba Clostilbegyt segítségével?

Figyelt kérdés
Nekem ez a 3. hónapom. Az első hónapban 1 domináns tüszőm volt, a másodikban 2, most pedig 2-t láttak, de volt egy 3. is, ami korábban megrepedt.

2013. szept. 12. 12:52
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy nem maradt meg a babád, de legalább tudod, hogy képes vagy teherbe esni :) Remélem, legközelebb Veled marad!
2013. szept. 13. 22:45
 12/18 A kérdező kommentje:
Én meg tegnap beteg voltam, még lázam is volt (38 felett), de már jobban vagyok. Rubophent és Strepsilst ettem, ha véletlenül baba van, remélem nem lesz semmi baja.
2013. szept. 14. 06:24
 13/18 A kérdező kommentje:

Ha eddig nem volt korábban hőleesésem ciklus 2. felében, akkor reménykedhetek? :)

[link]

2013. szept. 15. 07:06
 14/18 anonim ***** válasza:
hát vagy beágyazódás,viszont ha jól látom a 6.dpo,7.-től írják...de attól még nem lehetetlen :) Vagy pedig még egy repedésed van,nem lehet tudni ha ezt a gyógyszert szeded,de inkább beágyazódásra tippelek.Ha felmegy szépen és ott is marad akkor az már nagyon ígéretes! :) Drukkolok! :)
2013. szept. 15. 15:55
 15/18 A kérdező kommentje:

Köszi, de a 11. napi uh-n azt mondták, hogy 2 petém van, és mivel folyadék volt a Douglasban, túl vagyok egy repedésem, vagyis 3 tüszőm volt :) Ha a 11. nap előtt megvolt (vagy aznap hajnalban-reggel), akkor az első repedéshez viszonyítva kb. a 9. dpo-n vagyok. Bocsi, ha túlmagyaráztam, de tudom, hogy korábban is volt ovum ebben a hónapban :)

Egyébként köszi a drukkot, rendes Tőled! :)

2013. szept. 15. 16:12
 16/18 A kérdező kommentje:
2013. szept. 16. 06:28
 17/18 A kérdező kommentje:
Egyébként ha a fertilityfriend.com-on megnézed a galériát, a leggyakrabban 6. dpo-n van beágyazódási hőleesés (implantation dip) :)
2013. szept. 16. 07:14
 18/18 A kérdező kommentje:

Úgy tűnik, nekem ez a hónap se sikerült. Elkezdtem barnázni :(

[link]

2013. szept. 19. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!