Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clostilbegit és mastodynon...

Clostilbegit és mastodynon kinek segített baba ügyileg?

Figyelt kérdés
Tudom, biztos sokan kérdezték már itt de nagyon kíváncsi lennék hogy aki ezt így együtt szedte mennyi idő után sikerült a baba! Orvosom írta ki a clostit a 3-7napig napi 2x felet + mondta hogy mellé a mastodynon cseppeket ajánlja! Megbízom az orvosomban csak tapasztolatokra lennék kíváncsi olyan rég óta vágyunk már kisbabára!

#Clostilbegyt #mastodynon teherbeesés
2013. febr. 26. 12:22
 1/4 anonim ***** válasza:
én csak clostit szedtem, 2x1et. a második hónapban terhes lettem.
2013. febr. 26. 12:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Jajj gratulálok a babához! Ez elég bíztató így elsőnek :) Várok még tapasztalatokat nagyon izgulok annyira minden reményem ennek a gyógyszernek a segítsége!
2013. febr. 26. 12:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!Én mastodynont szedtem decemberben,januárban abba kellett hagynom,mert pozit teszteltem:-)

20hónapja próbálkoztunk:-)

10hkm

2013. febr. 26. 14:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Gratulálok jó egészséget nektek!! Remélem én is hasonló sikerrel járok :)
2013. febr. 26. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!