A Clostilbegyt-től sikerült valakinek baba?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy sikerült e valakinek tüszőrepesztő injekció nélkül? És ha igen akkor hányadik kúrában?2013. máj. 22. 10:12
1/14 anonim válasza:
A barátnőmnek az első clostis hónapban megfogant a kislányuk :)Nyugi nektek is sikerülni fog csak ne görcsölj tudom könnyű mondani..ismerős az érzés!!9 hós kisfiú boldog Anyukája
2/14 anonim válasza:
Igen első hónapban sikerült. Napi 2szer 1et szedtem 5 napon át. Most vagyok 8 hetes
3/14 anonim válasza:
Kedves utolsó! Kaptál tüszőrepesztőt?
Egyáltalán nem volt peteérésed vagy nem volt megfelelő?
Gratulálok a babához!
4/14 anonim válasza:
Köszönöm
A doki szerint egyáltalán nem volt. A 12. nap este voltam ultrahangon akkor volt egy 24mm és egy 19 mm-es tüsző.
Azt mondta doki, ha nem leszek terhes, akkor következő hónapban ad tüszőrepesztő injekciót.
Mi az ultrahang napján este együtt voltunk és utána 1 hétig nem, mert nem volt itthon férjem
5/14 anonim válasza:
Nekünk a 2. hónapban jött a baba, nem kaptam injekciót. A doki nézte a tüszőket, és mondta, hogy mikor legyünk együtt. :-)
6/14 A kérdező kommentje:
Gratulálok akinek sikerült a baba. Hát Próbálunk nem rágörgysölni.Remélem nekünk is sikerülni fog.
2013. máj. 22. 13:50
7/14 anonim válasza:
Szedtetek vmit a closty mellé? Pl. E vitamint.
Tényleg elvékonyítja a méhnyálkahártyát?
8/14 anonim válasza:
Nem szedtem semmit és a 12. napon 14 mm volt a méhnyálkahártya vastagsága
9/14 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy elvékonyítja a nyálkahártyát, szedjél E vitamint.
10/14 anonim válasza:
Első hónapban kaptam szurit,nem sikerült!
Második honapban nem kaptam szurit és megfogant a baba:)
E vitamint és folsavat szedtem.
Ma már 8 hetes kislányom van:)
A folsavat szedtem 12 hetes koromig + a terhes vitamint is!
Hajrá,sikerülni fog:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!