Arra vagyok kíváncsi hogy más is ennyire hülye mint én? Ennyi terhességi tesztet venni?
Még nem sikerült a baba,de rengeteg tesztet megcsináltam már .
Számokban kifejezve kb .: 80 db körül lehet . (2 év alatt)
Egyszerűen vagy a testem produkált olyan tüneteket hogy csinálnom kellett , vagy pedig én nem bírtam ki hogy ne csináljak .
Nagyon dili vagyok ?
Én tudom hogy nem vagyok egyedül ezzel a tesztelés dologgal, de tényleg jó látni hogy ennyire nem :-)
Van hogy nem csinálok, van hogy 6-ot. Változó, de mi mindketten kis orvosi hátszélre szorulunk, és amikor azt mondják hogy na most aztán felejtsük el, akkor nem is erőlködöm.
Viszont képzeljétek, a múlt ciklusban nem csináltam, és most sincs itthon, mert eldöntöttem hogy leghamarabb a nemvárt után egy nappal tesztelek, és csak digitális CB-vel.
Én is cukros vagyok, de szedem a gyógyszert, és kapok Utrót amikor látják a dokik értelmét; a tüszőrepi utántól. Kisírtam, hogy ne a 26., hanem a 30. ciklusnapig használhassam, mert produkáltam már szellemcsíkos teszteket, és nehogy az legyen hogy nem elég erős a teszten a csík, én azt hiszem hogy szellemcsík, abbahagyom az Utrót, és azért vetélek el. Ez így egész jó kompromisszumos megoldás. Jó lenne ha most a CB-vel is kibírnám várni a 31. ciklusnap reggelét... és ha pozi, akkor azonnal nyomathatnám tovább az Utrót...
Csajok, kitartás, nemsoká lesz nekünk is kisbabánk! :-) I.
Hát szerintem ez olyasmi, mint amikor állnak az emberek a buszmegállóban és várják a buszt.
Meg lehet figyelni több féle embertípust, ki hogy viselkedik.
Az egyik olvas, fel se néz, halál nyugis. A másik telefonál. Az egyik rohangál a buszmegálló táblához, és közben az óráját nézi. (Mert hogy már itt kéne lennie annak a rohadt busznak, megnézi biztos jól tudta-e a menetrendet.)
Megint valaki állandóan kihajol az úttest felé és nézi fél percenként, hogy nem jön-e.
Van, aki anyázik, és szidja a BKV "felmenőit".
Végül tök mindegy, melyik táborba tartozol, ugyanakkor indulsz el. Amikor a busz a valóságban megérkezik...
De Te döntöd el, hogyan viselkedsz.
Vegyél egy újságot, ülj le, ha jót akarsz magatoknak, és célba fogsz érni!
Jó utat kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!