Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Arra vagyok kíváncsi hogy más...

Arra vagyok kíváncsi hogy más is ennyire hülye mint én? Ennyi terhességi tesztet venni?

Figyelt kérdés

Még nem sikerült a baba,de rengeteg tesztet megcsináltam már .

Számokban kifejezve kb .: 80 db körül lehet . (2 év alatt)

Egyszerűen vagy a testem produkált olyan tüneteket hogy csinálnom kellett , vagy pedig én nem bírtam ki hogy ne csináljak .

Nagyon dili vagyok ?

2013. aug. 19. 09:36
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Én tudom hogy nem vagyok egyedül ezzel a tesztelés dologgal, de tényleg jó látni hogy ennyire nem :-)

Van hogy nem csinálok, van hogy 6-ot. Változó, de mi mindketten kis orvosi hátszélre szorulunk, és amikor azt mondják hogy na most aztán felejtsük el, akkor nem is erőlködöm.

Viszont képzeljétek, a múlt ciklusban nem csináltam, és most sincs itthon, mert eldöntöttem hogy leghamarabb a nemvárt után egy nappal tesztelek, és csak digitális CB-vel.

Én is cukros vagyok, de szedem a gyógyszert, és kapok Utrót amikor látják a dokik értelmét; a tüszőrepi utántól. Kisírtam, hogy ne a 26., hanem a 30. ciklusnapig használhassam, mert produkáltam már szellemcsíkos teszteket, és nehogy az legyen hogy nem elég erős a teszten a csík, én azt hiszem hogy szellemcsík, abbahagyom az Utrót, és azért vetélek el. Ez így egész jó kompromisszumos megoldás. Jó lenne ha most a CB-vel is kibírnám várni a 31. ciklusnap reggelét... és ha pozi, akkor azonnal nyomathatnám tovább az Utrót...

Csajok, kitartás, nemsoká lesz nekünk is kisbabánk! :-) I.

2013. aug. 28. 11:51
 32/33 anonim ***** válasza:
Én is 2 éven keresztül havi 4-6 tesztet ellőttem, eredménytelenül. Aztán egyszer amikor nagyon magam alatt voltam a sok - teszttől, fogtam a tesztjeimet és odaadtam a húgomnak. Hátha nála jön elő a nyerő darab. :-D Megfogadtam hogy nem veszek többet, csak ha nagyon biztos megérzésem lesz. Aztán következő hónapban nem jött meg, de biztos voltam benne hogy nem vagyok terhes. Semmi nagykönyvi tünetem nem volt. 2 hétre rá mentem dokihoz hogy adjon valamit, ami meghozza, mert ez így már nem állapot. Aztán visszakérdezett, hogy a dobogó szívű babánkról tudok már? Mondani sem kell, nagy volt az öröm! Na ennyit erről. :-D
2013. szept. 3. 13:36
 33/33 anonim ***** válasza:

Hát szerintem ez olyasmi, mint amikor állnak az emberek a buszmegállóban és várják a buszt.

Meg lehet figyelni több féle embertípust, ki hogy viselkedik.

Az egyik olvas, fel se néz, halál nyugis. A másik telefonál. Az egyik rohangál a buszmegálló táblához, és közben az óráját nézi. (Mert hogy már itt kéne lennie annak a rohadt busznak, megnézi biztos jól tudta-e a menetrendet.)

Megint valaki állandóan kihajol az úttest felé és nézi fél percenként, hogy nem jön-e.

Van, aki anyázik, és szidja a BKV "felmenőit".

Végül tök mindegy, melyik táborba tartozol, ugyanakkor indulsz el. Amikor a busz a valóságban megérkezik...

De Te döntöd el, hogyan viselkedsz.

Vegyél egy újságot, ülj le, ha jót akarsz magatoknak, és célba fogsz érni!

Jó utat kívánok!

2013. szept. 3. 14:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!